![]() |
|
Каков мобилен имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22232425> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
со здравје да си ги служиш Sony Ericsson к 700 добар е |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Motorola V3 go koristam godina dena i mnogu si go sakam
![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
micevski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 89 |
Sony Ericsson J210 i sega za sega telefonceto je super
![]() |
|
It`s nice to be important but is more important to be nice >>>bRiX<<<
|
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
panasonic vs3
ima ekran strava, 16milioni boji:) |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Jas od skoro SAMSUNG D600 se uste go proucuvam ama kamerceto mu e super 2.0 megapixel
|
|
![]() |
|
walker_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Super mi e |
|
![]() |
|
majmunPP ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2006 Локација: Finland Статус: Офлајн Поени: 2 |
jas imam nokia 6111 super e golem ekran ima
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Zako telefonce!!! Mnogu mi e super!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
ZokiBoSS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Nokia 8310 .. Супер за на час, си имам слушалки и радиото не троши многу батерии.. Закон
П.С. Кога реков супер за на час, мислев на учениците, а за професорите незнам, тие треба да кажат :D |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
i jas imam nokivce ama 2100 mislam deka e, star model ama mnogu mi e simpaticen i si go sakam MNOGU MNOGU
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
eeeeee toa ti e svabska masina.......samo siemens niso drugo.........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
najobicen Simens A52....ne sum ljubitel na telefoni...sakam ednostaven i lesen....a mojot e takov i voedno simpaticen na izgled iako e sekojdnevem i go ima sekoj vtor....ama ne bi mozela da se otkazam od nego....mnogu si go sakam....mozam da go treskam da go mavam i pak da raboti....:))))))
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
До денес користев samsung P400 и бев стварно задоволен... од денес користам nokia 3230...овака ми изгледа добра,по карактеристики супер...за другото ќе видиме, рано е да кажам.. |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |