![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 48> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Трпе фатил девојка, и на првиот состанок се испраќаат до вратата на девојката. Таа го прегрнува и го бакнува за догледање, а Трпе ја прашува:
- Чекај малце, нема да ме викнеш кај тебе горе? Девојката изненадена: - Нема, нормално. Никогаш не викам дечковци дома на првиот состанок. - А на последниот??? |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Трпе го запира полиција. Гледа во колата нема километражник, па го прашува Трпе како знае со колку вози?
- Види вака, кога возам 40 ауспухот тропа, кога возам 60 задната десна врата тропа, а кога возам 100 Трпана вреска!!! |
|
![]() |
|
Малиот Трпе напишал дунда на табла, наставничката веднаш земала сунѓер и Трпе го избркала од час. Наишла директорката:
- Што бараш ти тука? - Ме избркаа од час. - А наставничката што прави? - Ништо, брише дунда |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Трпе му вели на синот:
- Сине, не трчај по секоја сукња. Во Шкотска сме. ![]() ![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Се сексаат Трпе и Трпана и во еден момент Трпе, на врв на екстаза, се вкопува во место. Трпана чека, чека, и едно време му вика:
- Абе ајде, што застана?- Ќути Трпано, финтава е од интернет порничи. Се вика „buffering“. ![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Трпе и Трпана биле на вечера и по вечерата тргнале да си одат дома.
- Трпано сакаш да си одиме со една голема, голема лимозина. - Да. - Епа, тогаш ај чекаме 5ка. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Се враќа Трпе од странство со многу пари и другар му го прашува:
|
|
![]() |
|
Наставничката ги прашува децата: - Ако 1+1=2, 2+2=4, тогаш колку е 4+4? На тоа малиот Трпе револтирано се јавува: - Па не е фер наставничке, лесните задачи сами ги одговоривте, а нас ни ја оставивте тешката. |
|
![]() |
|
Малиот Трпе се враќа среќен и се фали на татко му:
- Тато, тато, јас бев единствениот што точно одговори на прашањето што го постави наставничката! - Браво сине, а кое беше прашањето? - Кој го скрши прозорот! |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Трпе
и Трпана имале пет машки деца близнаци и сите ги крстиле Перо.
Роднините кога го прашувале зошто сите пет деца ги крстил Перо тој им
одговарал:
|
|
![]() |
|
Заминува Трпе на службен пат за Германија со воз. Тргнува возот, овој го отвoра прозорецот и вика: - Трпаноооо чувај ги децатааа!!! - Штоооо? - Чувај ги децатаааа!!! - Штооо? - Ма иди еби се. - Ааааа, добро, добрo |
|
![]() |
|
Трпе отишол на службен пат во Јапонија , и директорот на компанијата го викнал на вечера кај него дома, и му ја претставува фамилијата:
- Ова е мојата жена Ми Сан, ова е сестра и Ни Сан и ова е мојата баба Ти Сан. Трпе вади од џеб слика: Ова е мојата жена Неа Сум, мојата свеска Неа Би и мојата баба, Неа Ти |
|
![]() |
|
Трпана му се лути на синчето: - Ако продолжиш да правиш бељи татко ти веќе никогаш нема да те носи во зоолошка! - Ми е гајле и така ми се смачи од голине тетки што се вртат околу шипка! |
|
![]() |
|
Трпе бил скопски фраер и фатил некоја згодна риба од провинција. Излегле навечер по кафиќи и ја частел пијачки. Го гледаат другарите и го прашуваат која му е рибата:
- Згодно маче а? Еве да се напиеме неколку пијачки и после идеме кај мене дома. Прошетал така Трпе неколку кафиќи, свртел скопска шема, се испофалил насекаде и на крај ја однел женската дома. Кога влегле у спална: - Ајде бе Трпе да те видам сега што мажиште си! - Аааа, сега ја ќе си легнам, и онака сите знаат дека сум те дупел |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |