![]() |
|
Најпознати филмски реплики и цитати |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 44> |
Автор | |
TafTabiT ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e pa iskenjam se ja na to vase postenje , pizda li vam da vam pizda materina , svima vama postenima !!!
-razbuco bi ti glavu da nisi ranjen !!! -pa lakse sam ranjen!!! Nikola Kojo i Bata Zivoinovic "Lepa sela lepo gore " |
|
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
|
![]() |
|
maloto76 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
...looking at the cake is like looking at the future,until you taste it you dont know what it is...,and than,of course,is too late...
zborovi na Merlin kon Gvenevir vo Ekskalibur |
|
![]() |
|
maloto76 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
...There comes a time,when jewels sist to sparkle,when gold loses its laster,when throne room becomes a prison,and all that is left is fathers love for its child.....
conan the barbarian taka nesto bese.. |
|
![]() |
|
The wood is sweet,dark and deep,but I have promise to keep and miles to go before a sleep
momentalno ne mi teknuva naslovot na filmot ![]() |
|
![]() |
|
These are the voyages of the star ship Enterprise,its continuing mission to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilization,to boldly go where no one has gone before!
-You have the bridge,No 1 ![]() Star Trek Изменето од maloto76 - 25.Март.2008 во 01:23 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
- Душкало! Кажи ми, ќе излезам ли јас некогаш од зандана? - Ќе излезеш Љубо! Ама знаеш како - со нозете напред! - Како и да излезам, мамичето ќе ти го е**м! - Тоа ќе го видиме, Љупче! ......... |
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
I am Caine.
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() Ross: We were on a break! |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() JANICE: Oh... my... God! |
|
![]() |
|
arsin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
i will back
|
|
let the force be with you
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
evri badi vonts tu bi a kets
![]() Изменето од mikus - 17.Март.2008 во 22:12 |
|
![]() |
|
JAS SUM MOKEEEEEEEEN! ![]() HI-MEN (moze od crtan?) ![]() |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Jas sum od Titov Veles!!!-Jas sum od Titov Veles
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |