IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 228229230231232 240>
Автор
Порака Обратен редослед
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2006 во 00:11
julija,daj malku odmor,...........kontinuirano non stop smeenje ne veruvam deka e bash zdravo!,..........ni treba i vozduh malku,..!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 14:17
Ученикот и вика на наставничката:
- Напишав песна за сексот.
- Добро, ајде да слушнеме.
- Станувам рано, идам во школо, учам, малку си играм, пак учам, спијам и се така.....
- И добро, а каде е тука сексот? - прашува наставничката
- Па песната се вика „ е*еш таков живот „
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 21:56
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

Шета Рамче по Сахара со пешкир на рамо, сретнува бедуин и го прашува?- Абе, другар, уште колку има до морето?- Па, околу 3.000 километри.- Е стварно е далеку... ама плажава ви е супер!

Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 16:59
Шета Рамче по Сахара со пешкир на рамо, сретнува бедуин и го прашува?
- Абе, другар, уште колку има до морето?
- Па, околу 3.000 километри.
- Е стварно е далеку... ама плажава ви е супер!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 10:01
Во Њу Јорк од неодамна е отворен дуќан во кој жените можат да изберат и да си купат сопруг.

На влезот се изложени следните упатства:

1) Можете да го посетите дуќанов САМО ЕДНАШ;

2) Овој дуќан има 6 ката. Kако што се качувате погоре карактеристиките на мажите се подобруваат;

3) Можете да го изберете кој било маж на катот на кој се наоѓате или да отидете на горниот;

4) Не може да се враќате на долните катови.

Една жена одлучила да го посети дуќанот и да си најде партнер.

На вратата од првиот кат пишувало:

Овие мажи имаат работа

Жената се одлучила да оди на горниот кат.

На вратата од вториот кат пишувало:

Овие мажи имаат работа и сакаат деца

Жената се одлучила да се качи еден кат погоре.

На вратата од третот кат пишувало:

Овие мажи имаат работа, сакаат деца и се неверојатно згодни

Wow, помислила жената, но чувствува дека мора да се качи погоре.

На вратата на четвртиот кат пишувало:

Овие мажи имаат работа, сакаат деца, неверојатно се згодни и помагаат низ дома

-Неверојатно - си мисли жената - тешко можам да одолеам да не влезам... Но сепак, нешто ја тера да оди погоре, на следниот кат.

На вратата на петтиот кат пишува:

Овие мажи имаат работа, сакаат деца, неверојатно се згодни, помагаат низ дома и многу се романтични

Жената се решила да влезе, ама во последен миг нешто ја спречува и на крајот се одлучува сепак да се качи на шестиот кат.

На вратата од шестиот кат пишувало:

Вие сте посетителка број 31 456 012

На овој кат нема мажи. Овој кат постои за да се покаже колку е невозможно да се задоволи една жена. Ви благодариме што го посетивте нашиот дуќан.

Од спротива на овој, постои друг дуќан, со 6 ката, во кој мажите можат да најдат и да си купат сопруга.

На првиот кат се жените што сакаат секс.

На вториот кат се жените што сакаат секс и не гњават премногу.

Катовите од третиот до шестиот НИКОГАШ НЕ БИЛЕ ПОСЕТЕНИ.

Кон врв
walker_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2006
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај walker_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 23:49

Тројца другари се расправаат кој од нив има подобра меморија.
Првиот: Јас се сеќавам на првиот ден од школо.
Вторниот: Ништо не е тоа, јас се сеќавам на првиот ден во јасли.
Третиот: Што зборите бе, јас се сеќавам кога отидов на матурска со татко ми, а се вратив дома со мајка ми.

Некое девојче имало излез надвор до 9 саат, и татко и никогаш не ја оставал да седи повеќе. Еден ден девојчето го моли татко и да ја оствави до 12 саат, бидејки другарка и имала роденден. Татко и се согласил и ја пуштил.
Поминало 12, ќерката уште ја немало, поминало и 1, 2, 3, 4 и уште ја немало да се врати, и кога накај 5 сабајле еве ја таа си доаѓа.
Таткото: Кај си мори ти до сега?
Ќерката: Ама чекај да ти кажам...
Таткото: Што ќе ми кажеш те нема цела вечер!
Ќерката: Ама, тато ме силуваа...
Таткото: (се дере)Немој ти мене ме силуваа, силувањето е 5 минути работа, што се стори до сега.
Кон врв
walker_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2006
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај walker_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 23:48

Мајката на Славко го прашува Славко:
- Славко го поправи ли кецот по математика?
- Не бе мамо, професорката ми го напишала со пенкало!

Тројца другари седат во бар и зборуваат за случајноста како нивните деца дошле на бел свет...Првиот другар:"Жена ми за време на бременоста ја читаше книгата "Приказна за два града" и добивме близнаци"...Вториот другар:"Жена ми за време на бременоста ја читаше "Тројцата мускетари" и добивме тројка"...Последниот другар целиот возбуден:"Морам да брзам дома".Другарите збинети го прашуват:"Зошто?Другарот":"Кога излегов од дома жена ми ја читаше "Али Баба 40те разбојници".
Кон врв
girl Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Април.2006
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 15:58
si bil nekoj mladizenec i se falel deka znae mnogu raboti deka e bogat i tatkoto na nevestata rekol "abre ti mana nema bre" a mladozenecot rekol "imam samo edna,mnogu lazam"   
I'm the BEST!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 23:04
Фатил Црногорец женска и првата вечер кога се сексале никако да му се дигне.

-Djevojko, a da pokusas malo rukama?

Женската се обидува, ама неуспешно.

-Mala, a da mi ga popusis?

Се труди девојкава повторно, ама и натаму не му се дига. Црногорецот налутено и' се обраќа:

- Jel, djevojko, a tebi se ovo cesce desava?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 01:01
Двајца старци седат на клупа и разговараат. Првиот прашува:

-Кажи, како сексот со бабата?

Овој одговара:

-Аааа, никако....не оди...а кај те*е?

Првиот вели:

-Откако го открив трикот со гас-маската....супер!!

-Каков е тој трик?-прашува вториот.

-Пред да почнам -вели првиот - и' ставам гас-маска. Штом ќе и' го затворам филтерот со рака меша како 18-годишна....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2006 во 21:50
Еден млад поп имал трема пред првата своја миса, и се обраќа кај постариот поп за совет. Овој му кажал да се напие некоја ракиичка. Овој дрмнал 6-7 и отишол на миса.

После мисата младиот поп прашува:

- А, кажи каков бев?

- А, бе, супер беше како за прв пат, само што Исус не го предале партизаните, туку Јуда, а Ева на Адам му дала јаболко, а не секс, и на крај се вика Амин, а не фајронт!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2006 во 21:46
Отишол некој човек во многу евтина јавна куќа. Се работел со некоја циганка за 100 денари и задоволен си отишол дома.
Следниот ден,сфатил дека фатил срамни вошки,и отишол кај циганката и и' вика:

-О,мори,од те*е фатив срамни вошки!!!

А циганкава му вика:

-Па за 100 денари да не сакаш свилени буби да ти пренесам???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2006 во 14:20
Се урнал авион на некој пуст остров и сите патници умреле само некој маж останал жив. Поминале неколку години, и никој не дошол да го спаси, а и на островот немало никој. Била само една камила, а немал видено жена долго време и рекол сега ќе имам секс со камилата па што сака нека биде. Арно ама, никако не можел да и' ја држи опашката и да ја работи.
По некое време се урнал пак авион и од сите патници останала жива само некоја манекенка. Мажот ја нашол како лежи во песокот и ја разбудил. Кога се разбудила му рекла:

- Дај ми да јадам и после се ќе сторам за те*е...

Мажот и' рекол:

- Вистина се' ќе сториш за мене?

Таа рекла:

- Да, се', се'!

Тој и дал јадење и и' рекол:

-За возврат сега имаш една тешка задача...Јас ќе пробам да ја ебам камилата, а ти ќе и' ја држиш опашката...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 22:34
Кога на едното јајце ќе закачиш тег од 1 кг, на другото тег од 5 кг, а на алатчето тег од 10 Кг, кој орган прв ќе откаже??
- Гласните жици
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 228229230231232 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.