|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 42> |
Автор | ||
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam mnogu kratka,kafeava kosa so crven sjaj.Sakam da se farbam,ama se dvoumam,dali crna ili druga boja,i dali voopsto da se isfarbam,ma da,ne mi e problem posto mi e mnogu kratka,pa ako ne mi se sviga ke ja osisam.A,sto bi mi preporacale,so koja farba,palette ili?I sto boja da si stavam???
Изменето од ivi - 21.Април.2008 во 22:54 |
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaes li kolku bi bila srekna da moze da se izvede toa,ako ne zasekogas barem za kratko,da vidam i jas kako e da se izmies glava,da se isusis so fen,da udris 2-3 cetki i da imas sovrsena prava kosa.Da moze ceselot lesno da mine niz kosata.hehehhe .Pozdravce do tebe i fala za predlogot |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej luna aj se smenime so kosite,jas imam smegja,prava kosa,ama mnogu bi sakala da imam kako tvojata,vitkana |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mojata kosa e do ramena,kafena so plavi prameni,mnogu vitkana iako moram da priznaam deka ne ja sakam oti mi e vitkana,pa zatoa cesto ja nosam prava i togas sum mnogu srekna
|
||
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dolga,crna.....prava....nekogas i vitkana.....preubava...
ama ovoj mesec vreme e za promeni pa mislam deka ke ja skratam......kao na viktorija beckham neso slicno |
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas imam dolga,smegja,prava kosa i ne planiram da ja farbam ili satiram,NIKAKO,SI JA SAKAM TAKVA KAKVA STO MI E!!!
|
||
|
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sto friz ke bese ziti se pa sto ke se 4udime?
|
||
|
||
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
au da vidite kakva frizura imam ima da se cudite
|
||
let the force be with you
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E dobra si ti..mene mi stoi prava samo 5 min. dzabe ke ja ispravam,ke iskocam nadvor i od vlazniot vazduh odma mi se vitka |
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ви се пофалам и јас конечно се изфарбав,кафена,но е толку слична да не речам иста како мојата што никој не ја забележа промената...но не е важно тоа јас сега сум порадосна и си се чувствувам поубава..
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Plava , dolga stepenesta , prirodna ama poslednive godini ja farbam zaradi godinite.Se razbirame neli?
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas isto Sekoe vlakno na svoe mesto??..nema shansa ..toa ne sum jas |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imav frizura kako na rihanna,malku podolga...sega mi porasna i mi e do ramenici,mozebi i malku podolga so siski....i sekogas ispeglana...po boja crna,of course |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
same mistake , едвај чекам да си ја вратам природната |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |