|
Мускулести Слики ;) |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 34> |
Автор | |
Vlad
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi najgolemiot protivnik na Arnold vo borbata za Mr Olimpia
|
|
DEO-OPTIMO-MAXIMO-MACEDONIAN
|
|
Vlad
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve nekoja slika od ovogodinesniot Arnold Klasik
Pocnuvam so THE ONE AND ONLY |
|
|
|
Vlad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne Victor, togas Dexter 100% e noviot sampion.
|
|
|
|
Vlad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosta my bese na Jay, stana sampion, se poraduva malku, i vreme mu e da se penzionira.Mojot favorit za sledniot mister olimpija.
Изменето од Vlad - 17.Февруари.2007 во 11:51 |
|
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Vlad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se butnav preku red samo za da go slikam, a avtogram ne sum mu pobaral,zatoa sto ne mi e po kef kako licnost, i mislam deka ponarcisoiden pro bodibilder ne se rodil dosega.
|
|
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha velis da ne ti e po kejf pa oti si odel kaj nego po avtogram
|
|
dudenz
|
|
Vlad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U stvari, nemase butkanje, samo edno 300 obozavateli na Rony kulturno si cekaa vo red, a jas kako najpameten (po nekoja retardirana MK logika citaj snaodliv) se izbutkav preku red, i momentalno izlegov prv, taka da Rony mnogu se Nak..rci i prekina so delenjeto avtogrami i stana da me opomene( samo so pogled normalno) deka ne sum mu po kef . Priznavam deka mi e sram , poradi toa sto se iseljaciv, ama nekako po inercija ne mi se cekase 2 saati za avtogram i slika so Rony, zatoa sto mene licno Rony ne mi e po kef i malku mi e prepotenten kako bodybilder i mislam deka ne gi zasluzuva site sampionski tituli.
|
|
|
|
ice_dmx
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj bea inicijatorite na butkanjeto
|
|
dudenz
|
|
Vlad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav do site clenovi na forumot, posebno do onie sto go sakaat bodybuildingot i fitnesot.
Eve edna slika kako reagirase Rony Coleman na (klasicno skopsko butanje preku red )na Arnold Clasic 2006. http://forum.bodybuilding.com/attachment.php?attachmentid=284010&d=1141701976 Imase sreka Majka mu bese so nego, inaku , neznam sto ke se slucese Изменето од Vlad - 28.Јануари.2007 во 15:13 |
|
|
|
ice_dmx
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
dudenz
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ова е више боље |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од batt's - 13.Јануари.2007 во 22:06 |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ONA STO OSTANALO OD MUSKULAMA SEKAVANJATA SE WOW
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |