![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 62> |
Автор | ||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само бојата на очите останува иста цел за живот....
Значи, ако се вљубиш во очите.....
цел живот ќе бидеш вљубен....
![]() зашто само тие во човечкиот живот остануваат исти....
се друго се менува......
![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
dodeka postoi svetot, ren. ![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Врти-сучи,пак жените криви...до кога вака?
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
edgaralanpo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 28 |
|
мажите сакаат да го освојат, а не совладаат, женското срце но штета е што жените не го кажуваат истото пред брак и после брак, за разлика од мажите :) |
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
За да се изневери ви љубовтаа не е потребно трето лице, некогаш и еден е доволен
|
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
да има барем еден што го разбира ова |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
Ljubovta ne mudruva, a koga mudruva toa ne e ljubov [Zhechenji]
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Кога на мигот ќе му дадеш димензија ...вечност.....
..посакај .....никогаш да не го загубиш саканото ....
..и никогаш да не го посакаш изгубеното ..........
|
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
Zaljuben, mene ne mi e jasno zoshto samiot si ja lepish etiketa "jas su homoseksualec"? Siguren li si, koj si ti navistina???
A za dechkoto, dali i kolku ti se realni chuvstvata(si pomislil)??? Ne zhivej ja iluzijata na tvoite misli i chuvstva. Ljubovta ne treba da se bara tolku daleku. Ne ja uslovuvaj ljubovta(da mora da bide smestena vo unapred opredelena destinacija ili pol). Taa i beztoa e vo tebe i okolu tebe, sosema blisku. Mozhebi kje se iznenadish! Spoznaj ja bezuslovnata jlubov - na koja ne i e potrebna prichina od bilo kakov vid. Gledam deka ti e potrebna ljubov - a koj ja posakuva i kje ja ima! No, sekako toa e moj sovet, se izvinuvam ako neshto ti zgreshiv... Изменето од viktorija123 - 15.Март.2011 во 14:20 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
Оние кои сакаат, а очекуваат нешто за возврат, само го губат времето.
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Неизвесноста никогаш не е лесна....тука или на километри далеку
![]() Ризикот секогаш постои...тука или на киломентри далеку Повредени можеме да бидеме, сакале или нејќеле, штитејќи се од тоа или не.... ....таква е љубовта ![]() Работата е што секогаш на крајот излегува така како што е најдобро за нас ... ![]() ![]() А ти сега навистина можеш само да си уживаш во животот, не заборавај на себе и на твојата реалност....друштво, факултет, работа, што да е... ![]() Изменето од Kali - 13.Март.2011 во 22:45 |
||
![]() |
||
zajluben ![]() Група ![]() ![]() eternal flame Регистриран: 13.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
Mislam deka kako sto kaza i ForumskaBaba, prasuvam zatoa sto vekje pocnuvam da custvuvam nesto vo odnos na deckovo. Megjutoa i pokraj tie cuvstva, mislam deka ne sum dovolno spremen da go prezemam toj rizik i da ostavam na vremeto a i na negovata volja da pokaze sto i kako ponatamu. Ako vo momentov trgnam od sebe, bi si rekol deka vredi da se posvetam, no koga ke ja sporedam taa verba so ona za koe ForumskaBaba zboruvase pogore, nekako me fakja strav da ne ostanam jas onoj koj e povreden i koj ne moze da se spravi so realnosta. Fala i na tvoeto vreme. |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Мило ми е заљубен.... Life goes on... не заборавај
![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
заљубен.... сакам да ти кажам нешто што сега може нема да ти е најприфатливо оти срцето ти е вака растреперено и посветено на Бразилецот
![]() Како што те сфаќам, ти најмногу се кршиш околу тоа што чувствува тој за тебе...дали е искрен...дали сето ова нешто значи...дали ќе најде некој друг...итн итн. Помисли малку малку и на себе од време на време. Прашај се, дали тебе он нешто ти значи? Дали ти сакаш да излезе нешто од сето ова? Дали твоите чувства се искрени? Дали ти можеби ќе сретнеш некој друг...? Порано или подоцна...и ако излезе нешто од вашава приказна, и ако не излезе, и во двете ситуации...ќе видиш дека ќе се вратиш на себе и ќе се прашаш дали тебе ти е убаво.... Кога ќе тргнеш од себе во љубовта, е најубаво...или ќе се бориш за неа...или ќе ја оставиш. Гуш ![]() Изменето од Kali - 13.Март.2011 во 22:13 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |