|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 29> |
Автор | ||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИДИВИДИ!!!!!!!!!! Дефинитивно! Сум била и на други али нема толку многу
теми а и не се толку интересни, а и луѓето не се волку друштвени....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i najubaj pred se
|
||
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Idividi e najzabaven so najzabavni lugje
|
||
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да де, јас, Бибика, Ацева, Струмикс, Лу, Наталија, Мандрак, Перл, Јаков, Вардарче, Дивајн, Мистичен................. да не редам, ама сите се испод 13 години, нели?
Форум е место за дружба, не за служба.
|
||
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
||
nikolina
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na kajgana ima premnogu deca, malku ima vozrasni nad 20-22 so koi moze da diskutirash
a bagra ja rasipaa, nema posetiteli, nema novi temi za diskusii
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро е што има повеќе форуми, така сите ќе си видат каде “друштвото“ најмногу им одговара... Горе доле пак истите луѓе се вртат, ама и тоа не смета...
|
||
Retardinjo
Нов член Регистриран: 12.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aман бе кај кажав дека сум ја многу интересен....како прво на горенаведениве работи за фрустрации што си ми ги кажал..тоа си нема врска..на форум одам само ради забава и дружење...тоа ми е интересно и понекогаш се шалам до даска а понекогаш сум сериозен(правам што сакам)......некогаш некого сакам да зафркнам...ама сепак форум сме и пред компјутер не сме на некој митнг во живо.....може некој друг е исфустриран :) и не сакам да се карам со никого на овој форум...не сакам ништо да упропастувам со тоа карање |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najzabaven forum, toj sto ke uspee da vi go skrene vnimanieto so dobar razgovor, dobri temi, kako i dobri clenovi za zabava |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пак ќе се табањате???
Секој форум за себе си е посебен, секој има драж и тишина таму .... |
||
|
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе се забављам, и со Мистичен и со Ејсид, како и со сите други.
Нормално дека се далееееекуууууу поинтересни и поголеми ЛУЃЕ од тебе.
|
||
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
||
Retardinjo
Нов член Регистриран: 12.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро де ти па си знај све за кајгана,......изгледа тоа што го напишав не го напишав за тебе :) -ваљда за некој друг......а ако те банираат после да не речеш дека се лоши...во меѓувреме забављај се со ацид и мистикот
|
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обезмашкостено детуле, оди бе не ме смеј.
Ниту се нервирам, ниту попиздувам, а знам, барем за кајгана знам.
|
||
|
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj go toa stori bre Bone! A?
No, garant si zasluzil.
|
||
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...hihi ... po 3 pat me baniraja na kajgana ... |
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |