|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 37> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da
najdobro e da padne na kolena i da ceka znak posle slobodno moze da se pretvori vo solen stolb |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поради забелешката дека овде е место за филозофија а не за слики (иако една слика заменува илјада зборови) ја изменувам пораката. глупавиот ниту простува ниту заборава, наивниот простува и заборава, мудриот простува но не заборава. Изменето од filmadzijka - 31.Мај.2008 во 18:46 |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eheeee,...vo kolku majki gi teram nekogash... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a so e so izrekata TRETA MAJKA ????????????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак зависи од грешката колкава штета може да нанесе и од тоа колку сме ние на емоционално ниво подготвени да простиме... не е само да кажеш простено ти е.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човечки е да се греши, а човечки е и да се простува... clicher ... но .... навистина е така, особено ако оној кој згрешил ја сватил својата грешка и се покајал.... мислам дека мора да му се прости..... Но ако грешката се повтори....... никој не заслужува трета шанса.... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:47 |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas mnogu brzo zaboravam i prostuvam i taka gledano od strana licam na budaletinka koja site ja zezaat
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Простувам и заборавам....но со тие луѓе после внимавам....несакам да ме повредат повторно.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... sto lesno prezivea bez mene
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама не заборавам! Изменето од Irenica - 28.Мај.2008 во 18:07 |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne bara proska a taman mislev se da prostam...
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам на никого што да простувам.... на сите им е простено ex ante ! Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:48 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo so k*rsum ke vi prostam o' goveda cetri
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |