|
Македонска збирка на глупости |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 31> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tvrdenjeto deka Solun e nas ...........
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
glupi se i onie ...tukashnite "lezechki policajci",.
..koi shto gi legnuvashje koj kako ke stigne ,..i kade ke mu prdne,.. ...pa, duri i na glavni ulici !!! ....srekja samo ,...shto pochnaa i da gi stanuvaat,.. arno ama,...shto pravime so ...frlenite pari ?! ...bog da gi frli site tie ,..na gjubrishte! Изменето од brza - 27.Август.2010 во 16:00 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонска збирка на глупости! Здравје посоодветен наслов.
Читам и не ми се верува. Еден рецензентски тим ќе биде составен од еден член на националната комисија, еден универзитетски професор од областа, како и еден советник во Бирото за развој на образованието. Засега е неизвесно дали тие ќе бидат платени за овој нивен екстра-ангажман, односно не се знае колку оваа ревизија ќе ја чини државата. Ако се знае дека Мандатот на 21 член на националната комисија е две години. Веќе измина една година, а комисијата дури сега почнува сериозно да се занимава со содржината на учебниците. Да претпоставиме дека ова се вработени лица кои земаат плата и да претпоставиме дека тоа се лица кои за овој ангажман земаат пари, односно членството во комисијата им е хонорарна дејност, значида претпоставиме дека за одобрените учебници еднаш се платени. И сега ако дале виза за помин на учебниците, а учебниците не чинат и треба да се пречитаат, препечатат тогаш диксутабилно е - ДАЛИ ТРЕБА ДА СЕ КАЗНАТ ЗА ЛОШО ЗАВРШЕНАТА РАБОТА И ЗА ШТЕТАТА ОД ЛОШО ИЗБРАНИТЕ УЧЕБНИЦИ!!!!! Советниците од БРО, за време на работното време ке работат или после ? Универзитетските професори- доколку е од дејноста (методичари или предметен од областа ) најчесто се и автори. Дискутабилно ми е и ангажманот на професот Владо Тимовски кој е социолог, а и декан на Педагошкиот факултет во Скопје бидејки да водиш толкава една институција и да имаш време ( само моја дилема, без никакви инсинуации ) |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a be,...gluposti na opshto,..makedonsko nivo ...
...za niv se raboti tuka,.. ...a , ne tamu za nekoe epitetiranje na nekoi megju sebe , ..i peenje pesni... glupost koja shto site gi zasega ,...ili barem pogolem btoj lugje,...na drzavno nivo,... ..takvi gluposti ! kako na primer "idejata" za naplata na patarina na obikolnicata vo skoje,... ...so koja shto samo ke gi odvratat vozachite( osobeno na teshki tovarni vozila),...i da ja eskiviraat i... ..i pak da "gmizat" niz "centarot" na gradot,.. ...glup e i brojot na ,..narodnite ..laj....."nevesti" tuka! ..koga, edna avstralija so desetina pati pogolemo naselenie i cel eden kontinent istovremeno,... ...imala samo 150 pratenika,... a, i ovie tuka ...parazitski narodni izrodi...skoro tolku se ,..i toa na , ..samo edna peda zemja?! Изменето од Анастеа - 03.Септември.2010 во 16:13 |
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....mislev na tvojata strana,...koj ja plakja strujata shto ja troshat! ...ama , k'o shto vika ovoj IT-to ...site nie ja plakjame,..a, samo nekoj glupav biznismen trupa pari u svoj djeb ,..na opshta smetka! ..ama , nishto ne e vazno,...bitno e samo deka ... ...spomenicite i znaminjata im ja greaat ....gnevnata dusha na ,...gragjanite de! Изменето од Анастеа - 03.Септември.2010 во 16:07 |
||
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Струјата е безплатна(гратис) во тој дел на Скопје.
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za ...onie koi shto teshko sfakjat,......pred nekoj da se ...izlae deka ubavi mu bile..
...ne se glupavi bilborditte kako reklami ,...tuku nivniot bez merka i nekoja kontrola ,..broj i mesto.... ...samo na "glavnata raskrsnica,..kaj bit pazar,..ukopani se ,..ni manje ni vishe tuku,..."samo"...14?!... samo na edna raskrsnica,...14?! ...eejjj...ziti boga ,..ne veruvam deka vakva glupoist ima bilo kade,...t.e...nikade! ...a i bash se pitam ,..koj ja plakja strujata shto ja troshat...bash me interesira,... |
||
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....golema glupost se i onie ,..golemine reklami,ilibilbordi ,..(shto bi rekle modernive makedonci),...."posadeni" na bukvalno sekoj chekor ,...
pa, kade go ima toa na drugo mesto be? ama ,...shto e i najinteresno pak od ,..ovaa strana na vardar vrie od niv,... ...na drugata , preeska bash gledav ,..gi nema bash ,... |
||
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали ако некоја изјава е пренесуваат други весници, треба и нашиве да ја пренесат? Е ми се згади читајки!!!!
Размислува ли некој воопшто, цензурира ли некој воопшто што се пишува? Знаат ли дека весниците ги читаат и децата, посебно оние поголемнките кои впиваат ко сунгер. Па после се чудиме од каде им идеи за агресијата, тепачките Калиниќ: Јас и Симовиќ направивме гулаш од Јуришиќ |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deka e za glupostite makedonski,... ...a, ako nekoj si peel pesna za ...nekoj si,..ne gledam shto ima glupavo vo toa,...na drzavno nivo ! ...a i makedonci ne peele sigurno,...mozebi ni nejzini drzavjani ne bile ...solistite... |
||
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Makedonska zbirka na gluposti,
Pa mislam site nie da pisuvame 24 saati na den ne se dovolni da se opisat site gluposti koi se slucuvaat vo Makedonija. Ucebnikot po Opstestvo, pogolema glupost zdravje , svojstvena za zemjite od cetvrtiot svet... |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa se peelo vo dzamii vo Skopje.. a Skopje e vo Makedonija...a ova e tema za makedonska zbirka na gluposti... |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a, ...shto ima vrska toa so....makedonskite gluposti?
....inache ,..muzejot vosochen go zaboravivme,... ...vosochni muzei i te kako se interesni, ...ama , bash ovoj e edinstveno za,...glupiranje... |
||
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |