IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ја уназадува Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ја уназадува Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 26>
Автор
Порака Обратен редослед
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:49
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

epa...milo ,,,se nametnuva,,,koga na prv red im se politichkite igri,,,i cirkuz show,,,,

zashto ne znam komu mu se potrebni ovie inidenti sega???....sigurno ne na pobednikot,,,,

Запрашај си ги своите идоли на кому му е потрен овој ХОРОР, бидејки не се работи за циркус шоу....во циркусот луѓето одат за забава, а не да се убиваат и пукаат на сите страни....
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:47
albaniangirl... so tie glupi pretpostavki, ova ne e dui, ova e dpa, drz nedaj, da ti objasnam nesto... IC NE ME ZABOLE koj e. dpa ili dui, ista stoka ste bre... da ne mozelo vo 21 vek da se glasa normalno... abe gjubre, ma kakvo gjubre, ova e navreda za gjubreto...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:46

Originally posted by *moon* *moon* напиша:

IM SE PLASELE DECATA OD PRISUSTVO NA POLICIJATA,POLICIJATA LI E TAA STO VE PLASI,A TIE VOORUZENI AKTIVISTI VE BRANAT?

KAKO HULIGANI USTE KOGA SE VRAKAA OD MITING...ZAL MI E SAMO STO SITE NE STAVAAT VO EDEN KOSH.KE NE PRIMELE VO NATO...OVIE NE SE ZA VO SAHARA A NE NATO ILI EVROPA

auuuu daaaa,,,,zaboraviv jas,,,deka ke ve primea vo Nato,,,,samo shto ne znam shto se sluchi????

mislam deka na son mi se javi,,,deka problemot beshe kaj edno neresheno ime/????,,,ili ne beshe taka????

Проблемот не е само кај едно нерешено ИМЕ, или заборави дека ние нeмаме проблем со ИМЕТО, но проблемот и поради една етничка заедница која функционира како примитивно племе, секоја чест на исклучоците, поради кое постојано се уназадуваме!!!

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:06
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:30
Originally posted by MiroslavG8 MiroslavG8 напиша:

duri i mikroorganizmite .... ne samo ludjeto голема%20насмевка

за ова е Доместос друже

Изменето од blueprayer - 01.Јуни.2008 во 13:31
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
MiroslavG8 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2008
Поени: 216
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:29
duri i mikroorganizmite .... ne samo ludjeto голема%20насмевка
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:27
PINJAUUUU !!!!

Ma sto dobro bi dosla edna vakva kako na avatarot moj,pa da zbrise i sto treba i sto ne treba,pa posle Jovo na novo...
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:25
Затоа да Му се помолиме на Господ, нека не искуша, нека не испроба, нека ни ги отвори очите да видиме дали сме на патот на беззаконието, а ако сме, ...
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:24
AMAZONKI  голема%20насмевка
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:23
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

IM SE PLASELE DECATA OD PRISUSTVO NA POLICIJATA,POLICIJATA LI E TAA STO VE PLASI,A TIE VOORUZENI AKTIVISTI VE BRANAT?

KAKO HULIGANI USTE KOGA SE VRAKAA OD MITING...ZAL MI E SAMO STO SITE NE STAVAAT VO EDEN KOSH.KE NE PRIMELE VO NATO...OVIE NE SE ZA VO SAHARA A NE NATO ILI EVROPA

auuuu daaaa,,,,zaboraviv jas,,,deka ke ve primea vo Nato,,,,samo shto ne znam shto se sluchi????

mislam deka na son mi se javi,,,deka problemot beshe kaj edno neresheno ime/????,,,ili ne beshe taka????
Проблемот е во тоа што прво треба да ве исчистиме вас зашто сте како вошки само се котите...

IMETO SE ZNAE KOE NI E SAMO SO VAKVI VARVARSKI ISPADI NEZNAM DALI I KE NE SEDNAT NA MASA SO NATO I EVROPA..
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:23
Originally posted by MiroslavG8 MiroslavG8 напиша:

epa...milo ,,,se nametnuva,,,koga na prv red im se politichkite igri,,,i cirkuz show,,,,

zashto ne znam komu mu se potrebni ovie inidenti sega???....sigurno ne na pobednikot,,,,

za zal , vaka pobednici nema da ima ... samo luzeri намигнување

збори за инцидентите а не кажува дека е масло на нејзиниот миленик од ДУИ газење%20од%20смеење  ова ти се вика-лажи ме ама и ја ке се лажам себеси и ке си верувам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:22
ja facam gitla ... pocnaa voeni poklici tuka изненадување

Изменето од MiroslavG8 - 01.Јуни.2008 во 13:22
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:21

za zal , vaka pobednici nema da ima ... samo luzeri намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:21
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Проблемот е во тоа што прво треба да ве исчистиме вас зашто сте како вошки само се котите...

ne e do kotenjeto, nego do pakosta. kako bolvi se dosadni, primitivni i ubi boze otarasi se od niv. koga velam deka se nevaspitani, toa znaci nekoj ke mora da gi vaspita. jas glasam za alfite.

moze i so vecerno.
во саботата имав многу лош случај со алфите....ама искрено у право си-за нив само тие се лек...убо го утепале тој....не за џабе пукале во него..пукал и го скинале. така и треба.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:20
некој мене ми збори збунетост јас само сум премногу иритирана заради овие животни....убаво реков јас-гасна комора му е мајката бек ин камено доба
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.