![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 227228229230231 240> |
Автор | |
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Одличен виц цецка
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
hahahahahahah,...........ova ti e prva,.........kolku sto znam ,ama VREDNA!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
TRI ZENI CEKALE NA PAZAR DA KUPAT KRASTAVICI PRVATA BARALA TENKA....... DOLGA.... MAZNA.... PRAVA..... I DOBILA VTORATA REKLA NE MORA DOLGA, NEKA E KRASTAVICATA KRATKA, AMA NEKA BIDE MALKU PODEBELKA KOGA STASALA TRETATA NA RED MU REKLA NA PAZARDZIJATA ,, MENE DAJ MI BILO KAKVA, ZA SALATA MI E,, |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Доаѓа некој човек в црква и му вели на попот:
- Попе сакам да се исповедам...пред неколку дена дупев мачка. - Ауууу - вели попот - ќе кажеш дома 3 оче наш. А како го стори тоа? -Е па попе, зедов една чизма и ја напикав мачката внатре... -Чекај синко - го прекинува попот - Аркадиееее, дојди да чуеш како се снашол човекот, а не како нас, целите да сме со гребаници... |
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
JULIJA, CARICA SI SO VICOJVE
![]() ![]() ![]() |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
малир ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Мало девојче во црква ја прашува мајка си:
- Мамо, зошто е невестата облечена во бело? - Затоа што белата е боја на среќата, а денес е нејзиниот најсреќен ден! По кратко време размислување девојчето пак ја прашало: - Тогаш зошто младоженецот носи црно? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Arthas ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
igor_bt_mk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 114 |
Се умрев во смеење !!!!!!!!
|
|
www.titoslavija.com
|
|
![]() |
|
Момче и девојка сакаат да водат љубов, но не знаат каде. Девојката вели:
- Можеме да одиме кај мене. Само... ние имаме кревети на спрат, а сестра ми спие на долниот. Затоа, да се договориме .... кога ќе речам "хамбургер" тоа значи побрзо, а кога ќе речам "чизбургер" - значи побавно. - Добро - вели момчето и одат кај девојката. Почнуваат да водат љубов и девојката вели "хамбургер, хамбургер". По некое време вика "чизбургер, чизбургер", а потоа пак "хамбургер, хамбургер". На ова малата сестричка вели: - Престанете со тие сендвичи! Цело време ми паѓа мајонез. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Zdravje: zvezdite vi se nasmevnuvaat, rabota: zvezdite vi se nasmevnuvaat, ljubov: zvezdite umiraat od smeenje. |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
Оди едно дете кај татко си и го прашува што е тоа политика. Татко му вели:
- Па, сине, ќе ти го објаснам тоа симболички, а ти потоа размислувај... Јас сум глава на семејството, значи јас сум "Капиталист", мајка ти ја средува куќата, значи таа е администратор, односно "Влада". Ние се грижиме за те*е и брат ти - значи вие сте "Народот". Гувернантата што ве чува работи за малку пари, значи таа е "Работничка класа", а твоето помало братче е "Иднината". Истата ноќ детето го слуша малото братче како плаче, оди кај него и гледа дека треба да му се смени пелената. Потоа оди во собата на родителите да им каже. Таму ја наоѓа само мајка си како спие, па не сака да ја разбуди и затоа решава да оди кај гувернантата. Ѕирка низ клучалката, гледа дека татко му е во кревет со неа и пак си се враќа во кревет. Утредента му вели на таткото: - Тато, мислам дека сфатив што е тоа политика. - Одлично синко. Кажи ми со свои зборови како ја сфаќаш. - Па, додека Капиталистот ја е*еше Работничката класа, Владата спиеше, Народот беше игнориран, а Иднината беше до грло во гомна. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Zede vozduh? Tatkoto zajak donesol 3 zajacici i mu rekol na sinot: Sine vreme bese da doznajs so e seksot i kakvo e cuvstvoto. Sega gledaj me i posle povtori so naprajv: 1, 2, 3. Ajde sega ti si na red. 1, 2, 3, 4, ups, izvini tato. |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 227228229230231 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |