![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 225226227228229 295> |
Автор | |
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Аааа зора зора ќе се караме бришензи зе инбокс агејн плиз
|
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Just a second :)
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
DawnOfFreedom preaty please with a cherry on top erase your inbox
![]() ![]() |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
па да, нека си ја гледа работата! форумите се за тоа, да се дискутира! а не модераторот да се меша овдека во НАШАТА/НАШИТЕ дискусии/ја !
|
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
И јас не сакам ммоира да се смени туку овој другиот модератор што ич не се вклуциува да гледа.
|
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
незнам тој што сака... но сега за сега добра си е моира(барем за мене
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
спомнав модератори
![]() ![]() ![]() никаде не спомнав такво нешто кај виде???? или сакаш да се бунтуваш ???? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|
|
![]() |
|
И јас се согласувам.Модераторот ги премолчува лошите работи а за добрите реагира.Е па луќе не може така,така не се гради држава.Затоа предлагам модераторот да си ја гледа работата а ако не под итно да си даде отказ.Тој треба постојано да гледа а не да пишува по други подфоруми да не набројувам кои.Уште еднаш апелирам да си ја гледа работата модераторот.
|
|
![]() |
|
Добра ноќ да, утре е работен ден...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
pozdrav do site vas leka nok utre e raboten dennn
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
|
![]() |
|
хахаха тито во рајот????????? ахахахаха не ме смеј!
тој црква неќеше да види тој во рајот! тој ни забрани в црква да одиме ти тито во рајот ќе го ставаш! аххаха иди сликај се! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne znaese ti TITO e vo rajot
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 225226227228229 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |