![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 221222223224225 261> |
Автор | ||||||||||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
сп на кого толку му недостигав па сакаше само гласот да ми го чуе
![]() |
||||||||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||||||||
![]() |
||||||||||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|||||||||
сп ми се налути?
|
||||||||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|||||||||
На 15 април.
![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||||||||
Sp-NA koj datum e Veligden vo Makedonija?
![]() Изменето од емил - 22.Јануари.2012 во 14:23 |
||||||||||
![]() |
||||||||||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|||||||||
сп...Доколку види поубаво,нема ли да примети дека тоа нема никаква врска со ништо Но секако ќе го најде одговорот на една друга тема |
||||||||||
![]() |
||||||||||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|||||||||
сп... што ли било...со пивото од стаклена амбалажа???
![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||||||||
СП..Како може да пишува, а да го нема на списокот
![]()
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
DOLNODUPENCE ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
|||||||||
Sp.......koj li go zaebal ovoj forum?
![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|||||||||
Ajde be pa ti ne bidi dosadan...Ne bile postovi na makedonski i skrieni su...i sto sga...ce zavivas po forum naredni 5 dna...Aj ne spamaj dosta vise...
![]() |
||||||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
|||||||||
., shto e rabotava ., neshto pochnuvash da ne razbirash.,
i daj pochni da zboruvash povrzano ., i razumno ., mi se gubish neshto vo prostor i vreme |
||||||||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||||||||
Охоо, адвокати ![]() Па знаев дека на се гледате лично, ама не знаев дека животот и форумот ви се едно. Зарем толку ви го повредува егото ![]() |
||||||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
|||||||||
sp isto kolku ovoa
Tok događaja u životu ne zavisi od nas, nikako ili vrlo malo, ali način na koje ćemo te događaje podneti, u dobroj meri zavisi od nas. Smrt briše samo nestvarne veličine, a istinske učvršćuje i uzdiže. koj e navodno inteligenten i koj ima stvarno 15g ., e diskutabilno ., za lichnost ....ako ti kazham ke ima rabota i za mojot advokat i za tvojot |
||||||||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||||||||
Пајсер, се прашувам како може една наводно интелигентна личност во средни години да се однесува како 15 годишно дете? Скриените текстови се скриени баш поради тоа што не се на македонски. |
||||||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|||||||||
se prashuvam kak mi letna palecot i gushkata???
![]() |
||||||||||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 221222223224225 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |