|
Сто Чекори на ВМРО ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 26> |
Автор | ||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=Boogie]Па подобро 110 год. опозиција него 15 год предавници на својот народ [/QUOT
Нема поминато уште 15 години-таман уште еден мандат и 15 ќе бидат и после нема заминување
|
||
Мирна вода брег рони
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па подобро 110 год. опозиција него 15 год предавници на својот народ
|
||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иднината е далеку-сигурно ќе му треба на ВМРО ДПМНЕ уште многу да дојде од 1893 во иднината во 2006-го делат само 110 години опозиција
|
||
Мирна вода брег рони
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве добро размислување,браво Периниси само да ги откачиме СДСМ подалеку од Македонија,нема да се лутиме ако станат водачи на Азејберџан или некоја таква земја
|
||
Мече
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
100 Чекори ќе го однесат ВМРО ДПМНЕ онаму и каде му е местото-1893 во историјата....од каде враќање нема никогаш повеќе
|
||
Мирна вода брег рони
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A vo koja kategorija se stavas sebesi ti koj tolku navreduvas?????
|
||
|
||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е страшно што Буги е 30-годишен малоумник. Трагедијата е што познавам неброено такви како него, во и надвор од Македонија и што многу од нив имаат битни политички позиции. Македонијо, со политичари чија што интелигенција се сведува на нагон за самоодржување (грабање) загарантирана ти е европска иднина во 2433 година! Не би ме изненадило да го видам Буги на некоја значајна позиција после изборите, затоа што менталниот профил идеално му се вклопува со просечниот македонски политичар. |
||
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ја да сум на твое место би барал психијатар
Не се знае од кај се почнува а каде завршува |
||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima li nekoj psihijatar na forumov? |
||
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е секако дека нема да размислувам како вас,мислам ало па вие и почнувате да се нервирате бидејки некој знае нешто поразлично од вас.Во ред е ке бидам јас ограничен и будала но барем си знам кој сум и што сум а знам и што сакам,нема да ме матка некој (никој) со лажни ветувања и сонови.Неможе после никој да ме убеди дека јас сум будалата кој верувал на зборови кои жими мајка ке бидат наскоро еве ке видите.А за мудоња имавте еден на власт и човекот беше решен да ја стави главата во торба за Македонија но се виде колку подршка му дадовме и што денеска се зборува за него.Не дека го оправдувам но добивам впечаток дека незнаете што сакате па сега и ми е јасно зошто си седите дома на гласањата а другите ги искористуваат вашите гласови.За мене такви луѓе без став се смешни јас поубаво ке си го бранам моето и ке знам на што сум дури и ако грешам а не да се клањам на зборови и муабети.Па сега мора и такви ко мене да има нели
|
||
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Boogie poubavo ke bidam vo stransvo i vo srcevo i dusava za sebe si znam deka ja sakam Makedonija (ic ne mora da veruvas-vikaj me predavnik) nego da sedam tamu i da stanam kojot koj grabe se sto ke mi stigne. Pocekaj, ke sozrees i ke vidis po 4 godini kako ke razmisluvas...
|
||
Nee*amAnderskor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Boogie,
Толку си ограничен што е подобро воопшто да не зборуваш за ништо, не само за политика. Ти си најобичен вмро-вски загар што лае на секој што нема апсолутно да се сложи со твоите малоумни лидери и веднаш ги прогласува са сдсм-овци или комунисти. Човече, ти или халуцинираш или твоите криминогени ментори ти ветиле нешто толку големо за возврат што си го загубил умот. Излези еден месец надвор од МК за да видиш колку бедно и примитивно е сето тоа. Изменето од Nee*amAnderskor - 25.Мај.2006 во 06:42 |
||
|
||
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro be dete,(se nadevam deka si dete zasto zalno bi bilo da si vozrasen),mozes li da povrzes nesto vo ona sto go pisuvas.uplav si fatil od toj sdsm me teras da razlisluvam deka se stvarno jaki imajci predvid deka kukas od niv.ti si totalno opsednat od stranstvo i od sdsm.abe olabavi se malku i nemoj da kines zeleni so tie pojmovi predavnici tatkovina i ostanata poezija.vmro(edno od niv)tocno deka bese ednas na vlast ama izleze na kraj poarno i niednas da bese .site se nadevaa deka ce ostane 20 god.ama se posraa za 2.e sega nekoe novo izleglo pa ajde ce terame moda za promeni.toj lider bese junak i kongres vo solun ce pravese,ovoj noviov teski da mozam da ti veruvam deka cuda ce pravi ama be brat 2 recenici i da mafta so race znae.samo eden zbor ima za nego ligle.abe 100 pati sum povtoril mudonja i treba na makedonija a "ovoj mlad covek"i bez dzamlii ce ostane,zatoa prijatelce vo gorata ima mnogu drva trgni se od toa edno sto se vrtis okolu nego!a ako izlezes na poljana uste poarno ce ti bide.
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па од овакви луѓе ми се здосади да зборувам за политика.Па ти пријателе си тотално у право нема човек кој би можел да ти докаже нешто и јас сум сто посто позади те*е(ама се смеам).Значи ВМРО доаѓа еднаш во 15 год. на власт и ти мислиш дека сите тие луѓе се лоши а оние кои ја распарчуваа народната своина сите останати 11 год од осамостојувањето се добри и не се апаши а?
Ова сега сум слушнал и немој повеке па ке ти се смејат луѓето ако вака збориш и на улица или на нечија маса.А ти ако сакаш да дадеш на Македонија она што е најдобро настапи како единка и ке видиме колку си добар и што имаш да понудиш за твојата татковина а ако не си способен сам знам дека ке се сокриеш позади некое комуњарче кое ке го искористи твојот глас за да пати оној што не се согласува со те*е и на ова кажи ми кој е предавник и што воопшто се предава од Татковината.Да помогнам само малку се продава државниот интерес значи за да дојде некоја партија(СДСМ и другарите) паѓаат договори од зад затворени врати и после зошто тоа го направивте.Па следи малку и одлучи се кој е добар а кој лош. Иначе за оние модерните печалбари кои незнаат како да придонесат за својата татковина едноставно би било најубаво ако молчат и не подржуваат малку за разлика од секојдневното провоцирање и префрлање па на крајот тие се у странство а ние сме дома и работиме за Македонија а тие нека ги кренат главите и видат каде се па може од време на време и некое знаменце да покажат бидејки се Македонци сигурно тоа си земале од дома. |
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |