|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 163> |
Автор | ||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да таа книга е.Фала BiBi_g.
Малку на почетокот е досадничка,ама после станува многу интересно. Изменето од FosterThePeople - 23.Февруари.2012 во 21:11 |
||
I just wanna feel real love.
|
||
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odamna go imam citano... kako feljton izlagase po nekoj od nasive novini... nekolku prodolzetoci bea ..
istoriski fakti, anticka istorija...ne e na odmet da se procita p.s. ako mislime na istoto so Foster |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мммм дежурната читачка
фала ти
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Paskal Kamburovski.... |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од кој писател?
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моментално ја читам "Тајната на Олимпија"
Не знам дали ја има по библиотеките мене од кај пријател ми е,но ако можете да ја најдете прочитајте ја мене мн. ми се допаѓа,кратка е. Поздрав до љубителите на книги. |
||
I just wanna feel real love.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Норвешка шума-Харуки Мураками
(после месеци и месеци потрага низ полиците на библиотеката кога дигнав раце од барање конечно ја најдов)
|
||
|
||
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A isto taka pokraj knigi od knigata 1001 books you must read before you die ili 1001 kniga sto mora da ja procitas pred da umres. Citam i knigi od ovie pisateli so se vo ovaa kniga izbrani.PA Ovie pisateli se edni od najdobrite vo svetot site 501.Stvarno se odbrani Najdobrite pisateli kako sto veli naslovot 501 great writers ili 501 golem pisatel. Od prastaro vereme pa do denes toest do najmladite pisateli.A inace poredeni se po godina na radzane gore ima god na radnaje i kade se rod i god na umirane i gade se umreni ako se umreni i niven stil na pisuvanje i potoa ima mal tekst so nivna biografija za sekoj pisatel a od strana se poredni nivite dela.a i izubiluva so mogu ilustracii prvo nivni sliki pa i drugi sliki povrzani so nivite dela.knigava e genialana sekoj koj treba da znae nesto od literaturta treba da ja ima ovaa kniga i da gi procita ovi pisateli barem po edno ako ne i povece dela od niv od tie pisateli sto se vo nea..Na nea rabotele internacionlen tim od okoli 20 i nesto kriticari profesori i publicisti so eden glaven urednik.I Ova kniga ni doaga od kreatorot na 1001 books you must read before you ili 1001 kniga sto mora da ja procitas pred da umres.Izdadena e vo 2009 Za zal kaj nas ja nema da se kupi kako sto nisto nema ovde.ja kupiv od Beograd sega letovo. Изменето од ARTE - 23.Февруари.2012 во 18:26 |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тит Андроник - Шекспир
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Природно лекување со макробиотика - Мичио Куши
|
||
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pobaraj go moeto lice-Dzon Apdajk
|
||
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dnevnikot na Suzan za Nikolas - Dzejms Paterson
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAHARA - Klajv Kasler
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zad granicite na stravot - don miguel ruiz
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |