![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 48> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13976 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trpe ., maka teshka zapek ima ., odi na lekar problem da reshi ., doktorov go gleda go vrti go suche ., zima chekan ., i udri po trpe bez da broi., na trpe mu olesnuva i trchajki pravo peshkikaj se doi ., pa go prashuva trpe doktorov shto mu stori da taka mu pomogna ., a ovoj skromno mu dava sovet ., e trpe poveke nemoj gazot da go brishesh so hartija od cement vreki
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Иде Трпе мали кај татко му и сеа татко му чита весник! Трпе мали вика:
- Тато ми се моча! Не сине така! Ќе речеш: Ми се пее песна! И мали Трпе вика на татко му тато ми се пее песна!!!! Ај оди, ене ти го вецето! Утредента оди мали Трпе кај чичко му и чичко му игра плеј стејшн со другар му!!! И мали Трпе вика: Чиче ми се пее песна! Чиче ми се пее песна! Иии, абе малиов шо се расположи толку да пее? Чиче ми се пее песнааа! И чичко му вика: Ај пеј ми на увце! И овој мали Трпе му се имочал во уво! После другарот на чичко му вика лелеее малиов ама течно пеел |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Наставничката го испрашува малиот Трпе:
- Што ни дава кокошката? - Јајца! - А што ни дава кравата? - Млеко! - А козата? - Задача! |
|
![]() |
|
Игра Трпе покер со пријателите во дневната соба, кога по некое време почнува да се дере по жена му.
- Женооо, ајде свари кафе, повторно те добив назад! |
|
![]() |
|
Овчарот Трпе се оженил. Бидејќи работата му била да ги пасе овците во планина се договорил со жена му кога ќе пукне со пушката оваа веднаш да дојде и да имаат секс.
Еднаш така било, вторпат исто, третиот пат овој пукал, пукал, жена му никаде ја немало. Се симнува Трпе лут од планината, влегува дома, и го прашува татко му. - Кај е онаа мојана, цел саржер потрошив! - А бе сине откако почна сезонава на лов, онаа твојана не се прибра дома. |
|
![]() |
|
Трпана работи во кафана како шанкерка. Ѕвони телефон:
- Добар ден, би сакал да резервирам маса за осум луѓе? - Многу сте досаден господине, три пати до сега ви кажав дека не продаваме мебел |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Трпе и Трпана отишле на коктел организиран од фирмата на Трпе. После некое време, Трпана го критикува Трпе:
- Добро бе, нели ти е срам да те гледаат колегите пет пати како се враќаш кај масата со храната?! - Не бе, зошто срам. Секој пат и кажувам дека го полнам твојот тањир. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Трпе и Трпана седат на клупа во парк, се галат и Трпана:
- Знаеш миличок, кога ќе се венчаме ќе имаме 3 деца. - Е од кај баш три!? - Па, сега се кај мајка ми. |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Трпе побарал развод со Трпана. Оди Трпе кај судијата и му вели:
-Судијо сакам да се разведам од Трпана, не можам да ја поднесам, сегде шета со мини суќна. Оди Трпана и судијата и кажува што рекол Трпе и му вели: - Тој не може да ме поднесе со мини суќна, а јас како го трпев него со мини к*ре?! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Тргнале Трпе и Трпана на крстарење околу светот со луксузен брод. Така една вечер додека вечерале во ресторанот Трпе рекол: Изменето од gonzo - 27.Август.2011 во 03:08 |
|
![]() |
|
Машиновозачот Трпе го судат затоа што со цела композиција при голема брзина влегол во поле со пченка. |
|
![]() |
|
Трпе го судат:
- Зошто ја убивте вашата сопруга, а не нејзиниот швалер? - Па полесно е да убиеш една жена, отколку секој ден нов маж! |
|
![]() |
|
Трпе решил да купи стан во Скопје, бендисал еден и прашува:
- Добро станчево е супер, а дали е тивка населбава? - Како не, за една недела имавме 7 грабежи, 3 силувања и едно убиство, и никој ништо не слушнал! |
|
![]() |
|
Се враќа Трпе дома навечер мртов пијан. Трпана му ја заклучува вратата и не го пушта да влезе. Трпе и вика:
-Носам цвеќе за најубавата жена на светот! Трпана се смилувала и ја отворила вратата: -Кај е цвеќето? -А кај е најубавата жена на светот? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |