![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 212213214215216 261> |
Автор | ||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sp...ova decava...znaat li da se vratat porano od ona shto ste im kazale..
![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Кајсии ма... ![]() по неготински...
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
СП
Дали виде таму?
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
сп...што ли ќе е тоа...ѕенѕери?? и сп...што не се консултирам со гугл да разјаснам ситуација???
|
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
СП
А да си одам јас а?
|
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
sp...so koj li se zaebava(la)?
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
се прашувам.... до кога ли ќе се заебавам вака?
|
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-се сомневаш ли во мене ? Со кротце со благо и малку ќотек се' ќе добиеш
хаххахаха убаво ме насмеја и потсети , Санти
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
ние во прилеп ги виткаме сармичината на посебен начин хаххахха ми текна на последниот спот на Великиот Марјан
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
Kako li gi mota sarmite?
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
|
Заборава ли дека кажува за некогаш кога бил во средно
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Дали знае дека во средно џепарлакот ми траеше од понеделник до вторник а од среда до наредниот понеделник живеев од бељот....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
не знам каде има на фб, ама одма ќе се зачленам....
![]() а тоа што си трето место не ме импресионира многу....сега ќе те пратам на четврто...
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 212213214215216 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |