![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 211212213214215 295> |
Автор | ||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pa? so i fali na mamamd? rasisto!
![]() ![]() |
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
Јордан Шумарот ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
|
тоа јасно ми е...
едно друго не ми е јасно... како дозволивте влаинка да е администратор:???? нели мамад ешт армњ, збурашту арманешти мамад??? |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Улизување? Зошто улизување?
![]() Нема потреба вакво позитивно мислење и честитка да се толкуваат така. А и не се добива ништо на форум со улизување, верувам тоа ви е јасно на сите. ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Blagodaram ![]() ![]() A pozitivnata klima na forumot zavisi od site nas ![]() |
||
![]() |
||
Legenda883 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
|
ZA VAKVI PORAKI NA ULIZUVANJE SI IMA SOODVETNO MESTO A NE TUKA! |
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
mamamd ti ja cestitam novata funkcija vo forumov ... ja zasluzuvas ... znaci odsega pa natamu sefica ne sefovite a ??? ... bas mi e milo sto na celnite pozicii na ovoj forum doagjaat clenovi koi znaat da bidat i toa kolku produktivni ... uste ednas - ti ja cestitam novata funkcija ...
SREKNO ...
![]() |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
Rafiz Aliti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 111 |
|
afrodit a mene naj interesno prasanje mi e sporot megu Grcija i MAkedonija
![]() Изменето од Rafiz Aliti - 24.Февруари.2009 во 13:18 |
||
![]() |
||
Rafiz Aliti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 111 |
|
Se otvori temata konecno
![]() Изменето од Rafiz Aliti - 24.Февруари.2009 во 12:58 |
||
![]() |
||
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
Naj interesen post mi e ova,a drugte postovi se za brisenje. |
||
![]() |
||
|
NE samo Polaris taka se site turci,koga imat INTERES togas ke te branet,no koga nemat interes togas ke te sutnet kako topka.. |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ќе повторам: не претерувајте со меѓусебно делење “комплименти“!
Казните важат и за тука. |
||
![]() |
||
|
POLARIS SE USTE CEKAM ODGOVOR ZA OVA PRASANJE STO TE PRASVIV PRESKA NO NIKAKO NE SAKAS DA MI ODGOVORIS ZA OVA PRASANJE????????? Изменето од Rafiz Aliti - 18.Февруари.2009 во 15:43 |
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
jas ke ja zamolam moderatorkata da mu pojasni na clenot miroslav_g8 da pisuva za temata ili voopsto da ne pisuva ............ blagodaram ...
|
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 211212213214215 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |