IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ПАТРИОТИЗАМ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПАТРИОТИЗАМ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223>
Автор
Порака Обратен редослед
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2007 во 01:54
uuf,..mi olesna,...milslev deka stvarno ,..nieden,..ima!,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2007 во 01:53
KAKO NEMA?
JAS, MOIRA

Изменето од moira - 05.Октомври.2007 во 01:53
Кон врв
a.ana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Октомври.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај a.ana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2007 во 01:51
imate pogresen vpecatok tie vistinskite od vakvite bile prinudeni da rabotat vo stransno i eden den ke se vratat tuka i tuka ke go ostavat svoeto pokolenie i zarabotenoto za razlika od onie koi zemaa tugi drzavjanstava od za mene voopsto nejasni pricini,a i ne navleguvam zatoa sto ne se dostojni za toa
Кон врв
biserce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Септември.2007
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biserce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 02:56
ПАТРИОТИЗАМ ЗНАЧИ ДА СИ ЈА САКАШ ТАТККОВИНАТА,А НЕ ДА ЗЕМАШ ТУЃО ДРЖАВЈАНСТВО ЗА БИЛО ШТО........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 02:37
Biserce: ПАТРИОТИЗАМ ДА НО НЕ И НАЦИОНАЛИЗАМ ЈАС НЕМРАЗАМ НИКОГО САМО НЕМОЖАМ ДА ГО САКАМ ОНОЈ КОЈ МЕ НЕГИРА.
НЕВРЃАМ НИКОГО КЕ ПОВТОРАМ,АМА И НЕ ГИ САКАМ ОНИЕ КОИ МЕ НЕГИРААТ...
ete toa go napisa, a sto znaci ova: ЈАС НЕМРАЗАМ НИКОГО САМО НЕМОЖАМ ДА ГО САКАМ ОНОЈ КОЈ МЕ НЕГИРА.
Jas ne mrazam... ama ne gi sakam.....ne po vrat po sija
:
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 02:35
Pa koj spomena mrazenje na Bugari ili na bilo koj narod?
Da si nacionalista ne znaci da mrazis nekogo.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biserce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 02:27
Originally posted by moira moira напиша:

Se citas li Biserce sto pisuvas, ne po vrat po sija

ПОЈАСНИ КАКО ГО СВАТИ ТИ ТОА,ЗА МЕНЕ НЕ Е ИСТО ДА ГИ МРАЗИС БУГАРИТЕ И ДА НЕ ГИ САКАШ ОДНОСНО ИГНОР
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 02:25
Se citas li Biserce sto pisuvas, ne po vrat po sija
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biserce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 02:15
Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

Pa koga mozele hrvatite so nivniot PATRIOTIZAM da si napravat za kratko vreme super drzava zosto ne i nie??????

ZATOA STO KAJ NAS NEMA PATRIOTSKA SVEST, A BOGAMI I NEMA NI DRZAVNICKA SVEST. DA SI PATRIOT ZNACI DA SI OUT, A I NELI SAMO PRIMITIVCI SE PATRIOTI. PA SRAMNO E DA SI PATRIOT. NELI NIE GLEDAME SAMO NAPRED NE NAZAD? A I PATRIOT VO "MULTIETNICKA" ZAEDNICA? MA VE MOLAM TOA E NESPOIVO, AKO SAKAME DA SE EVROINTEGRIRAME. A I NELI NEKOI PRASANJA NE ZASLUZUVAA ODGOVOR?

ПАТРИОТИЗАМ ДА НО НЕ И НАЦИОНАЛИЗАМ ЈАС НЕМРАЗАМ НИКОГО САМО НЕМОЖАМ ДА ГО САКАМ ОНОЈ КОЈ МЕ НЕГИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 04:07

Pa koga mozele hrvatite so nivniot PATRIOTIZAM da si napravat za kratko vreme super drzava zosto ne i nie??????

ZATOA STO KAJ NAS NEMA PATRIOTSKA SVEST, A BOGAMI I NEMA NI DRZAVNICKA SVEST. DA SI PATRIOT ZNACI DA SI OUT, A I NELI SAMO PRIMITIVCI SE PATRIOTI. PA SRAMNO E DA SI PATRIOT. NELI NIE GLEDAME SAMO NAPRED NE NAZAD? A I PATRIOT VO "MULTIETNICKA" ZAEDNICA? MA VE MOLAM TOA E NESPOIVO, AKO SAKAME DA SE EVROINTEGRIRAME. A I NELI NEKOI PRASANJA NE ZASLUZUVAA ODGOVOR?

Изменето од moira - 05.Август.2007 во 04:08
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 19:59
Partiotizmot e osnova za moderna i svetski priznata zemja
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
is no good Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2007
Поени: 92
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај is no good Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 16:25

Imalo i ke ima patrioti, no problemot e sto so tek na vreme se namaluvaat i da receme deka skoro i site ke se otkazat..Patriotizmot vo Makedonija zima no nisto ne dava, ne velam deka celta e da se profitira od takvi raboti,no od istorijata znaeme deka patriotite se sekogas gragani od 2red

www.komiti.org
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 17:51

Ke vi kazam pa posle vie pisete sto mislite za toa
Ja zemam za primer Hrvatska
pa potoa i obrazlozenie

APSOLUTNO SE SOGLASUVAM SO TEBE, ZNAEA STO SAKAAT, ZNAEA DA SE IZBORAT ZA DRZAVA, ZNAEA DA JA ODBRANAT I ZNAAT DA JA CUVAAT I SAKAAT!
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 16:21

Ke vi kazam pa posle vie pisete sto mislite za toa
Ja zemam za primer Hrvatska
pa potoa i obrazlozenie

hrvatite se navistina golemi patrioti
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.