|
ТЕТОВАЖА.....КАКО - ШТО? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 32> |
Автор | |
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bidi tolku skromnicka, kazi kade i kakvi ;)
Изменето од Anarhist - 27.Септември.2011 во 11:58 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една видлива и една невидлива.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade imase tetovaza... i kakva :)
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми избледе тетоважата. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема изгореница:
ПРЕДЕЛ - подлактица... причина што довела до: татко ми ме изваде од контакт додека кантирав чаре бр 1: НЕМА чаре бр 2: тетоважа... трајна забелешка: Е сеа ако не се најди можност за лузната да се отстрани (многу тешка работа), тогаш сакам да ја покријам со нешто поинакво. Нешто то ќе ми значи , нешто то ќе ме потсеќа на летото кога сум ја добил лузната и околности, склоности и начини од ова лето. услов бр1: да завршам гимназија услов бр2: да продолжам да работам со цртање, фарбање и тетовирање , затоа што ако сменам струка нема смисла да шетам шарен по светов... Изменето од volkswagen - 29.Август.2011 во 17:49 |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лето,плажи,бикини,мини сукњичиња ...со неизбежен декор на привремена тетоважа.
Баш изгледа привлечно. |
|
|
|
leonardmkd
Нов член Регистриран: 26.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тетоважи во јапански стил направени се многу убави но, исто така е добро тоа што секоја од нив има свое значење такада полесно можете да се пронајдете во тетоважата
|
|
op12eh
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на половиот орган го имам истетовирано форумов....како кочи
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
retko koj kaj nas moze da napravi dobra tetovaza..!!!jas imav edna,ama od cesta i dolgotrajna upotreba se izgubi....rasmrlja..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pirsanje da ne sakas na face
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |