![]() |
|
Го сакаш, ама тој е оженет......... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223> |
Автор | ||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Може и убави дешавки и со женет ....
а може и љубов... ![]() ![]() ![]() не забегавај со теоријата дека мора да се разведе ти најди си уште некој а со него гледај се повремено (колку од хедонизам) ![]() ![]() ![]() па така кога ке имаш и уште некои ке видиш можда дека и овој не ти е добар избор ![]() ![]() Изменето од SeXY - 09.Мај.2007 во 15:29 |
||
![]() |
||
SABINA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
fala za sovetite sakavte daznaete dali sum i jas na takva situacija epa da
![]() ![]() |
||
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Цецка, ова ти беше добро ![]() ![]() ![]() Никој не ја прашал девојкава, да не е и со неа таков случај, па овде само џабе муабетиме... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
kutrite zeneti, da ne gi tera nekoj so sila da se zenat...
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
kutrite zeneti,....nikoj ne gi saka!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Како ќе се скроти таа љубов а???
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
vo zivotot nema pravila...i vo ljubovta...se moze da se sluci...i ljubov so zenet covek...koja sekako povreduva poveke lica...i obratno....
dobro e da ne se sluci...ama toa nikoj ne moze da go znae odnapred...sto znam sto moze da mi se sluci utre... eve i jas sakam ozenet maz....fala bogu so ozenet so mene ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Abe DOSTA snimate spanski serii
![]() ![]() ![]() Aj izdrobete i po nekoja glavica kromid pa da vi bide pointeresno ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ништо биди му швалерка ако више не е можно да се разведе и тооолку си забегала од занос( свиѓање ) да си поминала во сакање ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ne ne go sakam ozenet...no chance...
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
|
CESTITO sestro dobro si se Z.......A!!!!!!za tvojata situacija nikoj ne ti e vinoven osven ti samata,opravduvanje nemozam da ti najdam a i veruvam vo ona deka sekoj si bere toa sto ke si posadi .si trebala vo start da go preseces ova pred da se zakomplicira ...ako si pametna begaj,ostavigo kolku i da e sovrsen(a vo sovrsenos jas ne veruvam) ne e toj posledno ripce vo moreto.zenetite mazi se obelezani i ne sekoja normalna devojka saka da bide so niv,a za beganje od bracna monotonija gi imaat slednite varijanti:ili da bidat so zena koja e vo ista situacija kako i tie (znaci mazena),najlesna varijanta ..K..... ili slucajno uletana naivna zenska osoba.ako si svesna deka imas problem...pa i ne si tolku naivna.vo vasiot slucaj sekako ke ima povredeni i toa od zenskata strana ,znaci ili br.1 ili br.2,nekogas podobro br.2 zatoa sto so br.1 se povreduvaat i nevinite nabluduvaci.a i da li si sigurna deka ti tolku vredis pa on da zrtvuva se za tebe,aa!!!a i ako se resi da se razvede gledaj ti da ne si edinstvenata pricina,koga ke ja oseti slobodata sto veke ja posakuva izborot ke mu se zgolemi pa razmisli da ne se resi i za br.3 ili 4. nikogas ne ja potcenuvaj br.1 ta si ima svoi kvaliteti pa zatoa i ja ozenil,razmisli ubavo.tvoj zivot tvoja rabota!!!!ako sakas ignoriraj go mojot post...
|
||
![]() |
||
Bitter Beauty ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
So da se praiii?Get a life,toa e se!Bezbobrazno bi bilo da go vrakas po sekoja cena!
|
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
Ситуацијата е ваква, нека си бара некој слободен и млад. Ако досега не ја оставил жена му или претходно не ја оставил и си бил со двете, многу е згодно така да се има резерва за секс. Посебно некој што те сака или повеќемина но не е убаво да си во нив, не добиваш се. а животот е еден и врие од згодни момчиња.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |