IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Го сакаш, ама тој е оженет.........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Го сакаш, ама тој е оженет.........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223>
Автор
Порака Обратен редослед
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 14:45
Може  и убави дешавки и со женет ....

а може и љубов...TongueWinkWink

не забегавај со теоријата дека мора да се разведе ти најди си уште некој а со него гледај се повремено (колку од хедонизам)LOLLOLWink

па така кога ке имаш и уште некои ке видиш можда дека и овој не ти е добар изборWinkWink

Изменето од SeXY - 09.Мај.2007 во 15:29
Кон врв
SABINA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SABINA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 14:39
fala za sovetite sakavte daznaete dali sum i jas na takva situacija epa daCry a poveke ne zboramLOL
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 12:42
Originally posted by cecka cecka напиша:

vo zivotot nema pravila...i vo ljubovta...se moze da se sluci...i ljubov so zenet covek...koja sekako povreduva poveke lica...i obratno....
dobro e da ne se sluci...ama toa nikoj ne moze da go znae odnapred...sto znam sto moze da mi se sluci utre...
eve i jas sakam ozenet maz....fala bogu so ozenet so mene

Цецка, ова ти беше добро

Никој не ја прашал девојкава, да не е и со неа таков случај, па овде само џабе муабетиме...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 09:27
kutrite zeneti, da ne gi tera nekoj so sila da se zenat...LOLLOLLOL
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 01:48
kutrite zeneti,....nikoj ne gi saka!LOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 01:45
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

Originally posted by SABINA SABINA напиша:

I STO DA SE PRAVI TUKA POMOGNETE IMA NEKOJ NESTO DA KAZE
zaboravi go, toa ne vetuva idnina, samo BOLKA!
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 01:30
Како ќе се скроти таа љубов а???
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 22:37
vo zivotot nema pravila...i vo ljubovta...se moze da se sluci...i ljubov so zenet covek...koja sekako povreduva poveke lica...i obratno....
dobro e da ne se sluci...ama toa nikoj ne moze da go znae odnapred...sto znam sto moze da mi se sluci utre...
eve i jas sakam ozenet maz....fala bogu so ozenet so mene
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 17:17
Abe DOSTA snimate spanski serii LOL LOL LOL
Aj izdrobete i po nekoja glavica kromid pa da vi bide pointeresno Wink
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 16:42
Originally posted by SABINA SABINA напиша:

I STO DA SE PRAVI TUKA POMOGNETE IMA NEKOJ NESTO DA KAZE

ништо биди му швалерка ако више не е можно да се разведе и тооолку си забегала од занос( свиѓање ) да си поминала во сакање    
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 10:36
ne ne go sakam ozenet...no chance...Ouch
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 10:34
CESTITO sestro dobro si se Z.......A!!!!!!za tvojata situacija nikoj ne ti e vinoven osven ti samata,opravduvanje nemozam da ti najdam a i veruvam vo ona deka sekoj si bere toa sto ke si posadi .si trebala vo start da go preseces ova pred da se zakomplicira  ...ako si pametna begaj,ostavigo kolku i da e sovrsen(a vo sovrsenos jas ne veruvam) ne e toj posledno ripce vo moreto.zenetite mazi se obelezani i ne sekoja normalna devojka saka da bide so niv,a za beganje od bracna monotonija gi imaat slednite varijanti:ili da bidat so zena koja e vo ista situacija kako i tie (znaci mazena),najlesna varijanta ..K..... ili slucajno uletana naivna zenska osoba.ako si svesna deka imas problem...pa i ne si tolku naivna.vo vasiot slucaj sekako ke ima povredeni i toa od zenskata strana ,znaci ili br.1 ili br.2,nekogas podobro br.2 zatoa sto so br.1 se povreduvaat i nevinite nabluduvaci.a i da li si sigurna deka ti tolku vredis pa on da zrtvuva se za tebe,aa!!!a i ako se resi da se razvede gledaj ti da ne si edinstvenata pricina,koga ke ja oseti slobodata sto veke ja posakuva izborot ke mu se zgolemi pa razmisli da ne se resi i za br.3 ili 4. nikogas ne ja potcenuvaj br.1 ta si ima svoi kvaliteti pa zatoa i ja ozenil,razmisli ubavo.tvoj zivot tvoja rabota!!!!ako sakas ignoriraj go mojot post...
Кон врв
Bitter Beauty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Мај.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bitter Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 17:45
So da se praiii?Get a life,toa e se!Bezbobrazno bi bilo da go vrakas po sekoja cena!
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 22:12
Ситуацијата е ваква, нека си бара некој слободен и млад. Ако досега не ја оставил жена му или претходно не ја оставил и си бил со двете, многу е згодно така да се има резерва за секс. Посебно некој што те сака или повеќемина но не е убаво да си во нив, не добиваш се. а животот е еден и врие од згодни момчиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.