IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Реклами
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Реклами

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 33>
Автор
Порака Обратен редослед
macdmac Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macdmac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 12:21
Originally posted by baso baso напиша:

mene najvise me nerviraat reklamite od ART ULICA na SKY NET ko horor film se a reklamiraat da se reklamiras :) pa koj ke ti ide tamu posle taa reklama decava od maalo neso podobro ke smislat

Drugar mora da te popravam malku. Reklamite na art ulica moze da ti izgledaat kakao horor film, no mora da priznaeme deka moze se edinstvenata produkcija koja ne kopira, nivnite reklami se ako nisto drugo orginalni.
Nie moze seuste ne sme naviknati da gledame orginali, no toa e nas problem.
Mene najveke me nervira "Tvoja A1" - me vadi od kozha.
Nemozam da zamislam kako edna televizija koja isto ide na satelit da krade, ustvari da ja kopira bukvalo konk*rentnata hrvatska televizija.
Da bea drugar art ulica na mesto na A1 moze ke imaa
dobri ili losi komentari, no bitno ke predizvikaa gledanost, tokmu poradi orginalnosta, ne samo na nasive prostori
Кон врв
Viks Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 120
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Viks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 13:42
Лептен!!!!!!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка **Ај на журка кукло **изненадувањеизненадувањеизненадување-без конк*ренција дефинитивно ...
Имав повеке лоши реклами во глава , ама кога седнав да напишам , сватив дека не постои полоша реклама од таа и дека едноставно нема конк*ренција ..доколку бираме најлоша реклама
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 22:33
Aaaaannnddddd the winner iiiissss....

Maja Pancheva & nejziniot DUEL!!!

YEEAAAAHHHH! [:-&]
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 14:03
Некаде прочитав дека најефикасно времетраење на реклама е ~9 сек. Ни премногу кратко ни премногу долго.

Од принцип мрзам реклами (мада сум се занимавал со нивна изработка, животот е ироничен шо ќе праеш) затоа што ми ја прекинуваат програмата (филм, серија, вести, јунејмит...)што ја гледам и ондак губам расположение, се нервирам... ама најнајнајлоши ми се дефинитивно оние за прашоци за перење, шампони, детергенти, пасти за заби итн. итн. итн. Цел ебан филм ’баго.

Нормално, топшоп е без конкyренција. :)

Изменето од fichot - 18.Јануари.2008 во 14:03
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 13:03
најсветска реклама - САМО ЕДЕН Е БОС
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 12:29
reklamata so guskanjeto od t-mobile po mene e najdobra sto izlegla .me interesira dali pee Djana Naninni?od nejziniot glas me polazuvaat mornici.pesnata e мечтаењеsuper
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 12:17
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

onaa na t-mobile koga site se guskaat a i pesnana vo pozadina im e uzas

Moeto mislenje  konkretno za ovaa reklama e sosema sprotivno.
Mislam deka taa e edna od podobrite na T-Mobile... pesnata e...mrak-dobra
no,sekoj si ima svoe neli???

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 11:15
Calgon...protiv kamenec za mashini za perenje alishta....iiiiiiiii--HOROR

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 10:52
Лошата реклама може да му наштети на пласманот на производор, но ние лугето сме многу чудни, понекогаш од љубопитство купуваме нешто, за да се увериме дали навистина е толку лошо. Значи, подобро и лоша реклама отколку никаква.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 20:21
Originally posted by orlov orlov напиша:

Се рекламира само оноа кое не чини. Затоа сите реклами се лоши и штетни.

Koka Kola, Pepsi Kola i site golemi svetski brendovi, takvi stanaa blagodarenie na reklamata. Nasite firmi ne sakaat da izdvojat nitu denar za reklama, a se placat deka ne mozat da napravat probiv na pazarot nadvor od makedonija.
Кон врв
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 16:29
Ја знаете онаа
Или јади супа или ќе ја викнам вештерката
Кон врв
d.anamarija10 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај d.anamarija10 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 16:22
Најлоша реклама ми е со Панчева и со САНОС автобуси
Кон врв
baso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 16:10
mene najvise me nerviraat reklamite od ART ULICA na SKY NET ko horor film se a reklamiraat da se reklamiras :) pa koj ke ti ide tamu posle taa reklama decava od maalo neso podobro ke smislat
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 14:53
Имаше едно време серија реклами...толпа споулавени жени дрпаа маж на улица оти бил намирисан со Axe...mamma mia
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.