|
ЧУДА |
Внеси реплика | страница <1 19202122> |
Автор | ||||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
крале, извини ама како мислиш веб локацијата? не се наоѓа сликата на веб страна! можеби може да се внесе патот каде е локацијата, каде се наоѓа на компјутер (документс, декстоп и тн)!
Окау, сеа немам време, ти пробај па после ќе ми објасниш подобро, утре најверојатно. Изменето од sayHI |
||||
krale
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 923 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sayHI, во прозорот за внеси реплика, имаш над него некои икони... Кликни на иконата (или ај да не звучи религиозно: на копчето!) со камера на него... Ќе ти се отвори прозорче каде ја внесуваш веб локацијата на сликата и стискаш ОК.
|
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Го МОЛАМ на сард да ми каже, или било кој знае, Како Се Внесува Слика на коментар?!! ај ве молам, да ви дадам неколку слики па да видите интересни работи ... и потоа со критериумите за утврдување, да утврдите дали тоа се од Господ или од Сатаната! |
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
сард, недостижни сте, браво алал да ви е
Абе исто ја сваќаме сатаната како вие така и ние, истото претставува сатаната и за нас и за вас ... само ај кажи каде ти се критериумите за утврдување? |
||||
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас кога го напишав текстот за чудата опишани од Sayhi потоа се покајав така што го повлекувам зборот. Можно е да се чудо. Меѓутоа треба да се испитува дали доаѓа од Бога или од сатаната. На друго место пишував за тоа кои се критериумите со кои тоа се утврдува. |
||||
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk |
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ИМЕТО НА МУХАМЕД ИСПИШАНО НА ПАЈАЖИНА
Дебар - Чуден феномен е регистриран во цветниот двор во куќата на дебарчанецот Дестан Љаља. Меѓу негуваните рози е создадена пајажина на која може да се прочита името на муслиманскиот бог Мухамед, како што вели Љаља, на алабански и на арапски. „Грижејќи се за цвеќињата што ги имам во дворот на мојата куќа, меѓу две од нив забележав чудна фигура создадена од пајажина, на која јасно се чита зборот Мухамед. Тоа ми изгледа многу свето, голема божествена дарба“, вели Љаља, додавајќи дека прво им кажал на членовите од неговото семејство. Пет дена внимателно ја следел зелената пајажина по што решил јавно да каже за овој редок феномен. По гласиштата за ова чудо, дворот на Дестан Љаља во изминативе два дена е преполн од постетителите за да ја задоволат љубопитноста и да се уверат во тоа. (Утрински весник) http://sekojden.com.mk/ShowNews.asp?ID_News=4584 Ова само успеав да го најдам! Ќе се обидам и повеќе да најдам ... |
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
се чудам со двете прашања! особено второто 2 Што ако некој човек го напишал тоа на веќе постоечка пајажина? досега несум слушнал а и не верувам човек да напише нешто на веќе постоечка пајажина и да се вметне во таа пајажина пајак и да се иссценира дека пајакот го напишал тоа! Весник не чувам, НО имаше, биди СИГУРЕН во тоа, види прашај некој христијанин од Гостивар ќе ти кажи, ако сакаш јас да ти најдам таков па да го прашаш, очигледно мене не ми се верува што ќе кажам! |
||||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne?
cudo ne sum se setil deka mozebi e toa pricinata |
||||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
||||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
CUDO?
cudo e sto me trpi gospod tuka na zemjata |
||||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
2 Што ако некој човек го напишал тоа на веќе постоечка пајажина? 3 Го чуваш весникот во кој го има тоа? Те молам исскенирај и стави тука слика да видиме Не сум скептик, ако тоа навистина го направил пајак јас ќе го прифатам, но сакам да бидам уверен дека е така Изменето од Pravoslavie |
||||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Прво објасни ти па ветувам ќе следува објаснување и од моја страна, да одиме по ред! А иначе од каде бројката на Мухамеди убиени во цунамите?! |
||||
krale
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 923 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ај дај ти објаснување кој ги уби толку Мохамеди во цунамите?
|
||||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Поврзано е со животот на Мухамед каде кажува дека тој кога бегал од идолопоклониците се скрил во пештерата, тие го следеле (биле скоро одма до него) и отишле до пештерата. Но, на влезот била преплетена мрежа, пајак направил мрежа! Тие виделе мрежата и рекле дека нема шанси Мухамед да е тамо затоа што на пајак му треба време да направи мрежа на влезот на пештерата, а тоа покажува дека одамна не влегов човек тамо! Е сега ако за вас се е ѓаволско ... тогаш друга работа А ова дете толку ЧУДНО Бог го спасил? ај дај ти објаснување кој го спасил! |
||||
Внеси реплика | страница <1 19202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |