IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Писмени состави,семинарски...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Писмени состави,семинарски...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 113>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 3 Гласови, Просечно 3,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
NakovskaP Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Март.2014
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NakovskaP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2014 во 17:51
Здраво!! Ми треба состав за писмена работ по македонски Сјај на двете ѕвезди ве молам што побрзо некој ако може да ми прати бидејки утре правам писмена подрав и фала од напред
Кон врв
Nate1234 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Јануари.2014
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај Nate1234 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2014 во 17:13
Ми треба кратка содржина на лектирата „Девојките на Марко“. Ако може помош
Кон врв
Марко Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Март.2014
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Марко Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 23:09
Здраво..Итно ми треба помош т.е есеј на тема Моќта на парите и Љубовта победува без оглед на се.Ова се теми од Парите се отепувачка и од Печалбари.Значи може да биде и нешто општо да не биде осврт на драмите а може и нешто поврзано со драмите но не многу превземено од нив.

Есејот ми е за утре... Фала ви однапред.
Кон врв
davidkrasher Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Март.2014
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај davidkrasher Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2014 во 10:41
Итно ми треба состав за ликот на Јон-Пиреј!!!
Кон врв
hulk252 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Март.2014
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hulk252 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2014 во 09:49
Ве молам напишете ми некој состав на тема: Братската љубов и желбата да се помогне,доживеана преку ликот на Марко.(од лектирата, Девојките на Марко)
Кон врв
pavlence Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај pavlence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2014 во 00:15
Originally posted by pavlence pavlence напиша:

Ми требат итно состави на тема
1.Проклетството на печалбарот(требе да се опфате од драмите Печалбари и Парите се Отепувачка
2.Во што ја гледаме смислата на животот.
3.Судирот мегу генераците(генерациски јаз)
Кон врв
pavlence Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pavlence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2014 во 00:13
Ми требат итно состави на тема
1.Проклетството на печалбарот(требе да се опфате од драмите Печалбари и Парите се Отепувачка
2.Во што ја гледаме смислата на животот.
3.Судирот мегу генераците(генерациски јаз)
Кон врв
kole12 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 22.Март.2014
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kole12 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2014 во 21:39
j

Изменето од kole12 - 23.Март.2014 во 09:52
Кон врв
Mirzic Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Март.2014
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mirzic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2014 во 20:31
Дали ќе може некој да ми помогне правам писмена по македонски јазик а темите се овие
1.ликот на Велика од романот Пиреј
2.Големата вода- Живко Чинго
3.Црно семе-Ташко Георгиевски
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2014 во 15:59
Разлистај ја темава,може ќе најдеш нешто.

Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
БојанаК Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај БојанаК Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2014 во 15:25
Ми треба состави на тема
Живеј го животот ,допри ја бесмртноста
Хероизмот на Гилгамеш
Пораката на љубовта и пријателството во Гилгамеш

Ве молам помогнете ми ..Фала
Кон врв
kingdomof Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kingdomof Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2014 во 12:16
Mi treba tekst po mk jazik na tema "ZOSTO DA NE UTESAM, POMOGNA I IZRADUVAM".Site elementi treba da se iskoristeni i ako moze da e pogolem tekstot.Sto e mozno pobrzo.Fala
Кон врв
davidkrasher Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Март.2014
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај davidkrasher Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2014 во 13:41
Mi treba sostav za pismena-Legendata za Karposh kralot na kumanovo ITNO MI E!!!
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2014 во 12:16
Originally posted by milospanzo milospanzo напиша:

Zdravo mi treba raskaz deneska pravam pismena vezba po makedonski jazik na tema Zosto ne bi izraduval i vozbudil nekogo pa dali ke moze da mi kazete
Fala unapred pozdrav <3

,,,majko mila  ,i za vakva tema treba nekoj drug da mu skocka tekst,,,изненадување
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 113>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.