![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 48> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Петок при крај на работното време колегите го прашуваат Трпе: |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Трпана му вели на Трпе:
- Статистиките покажуваат дека најголем број од незгодите се случуваат во кујна! А на тоа Трпе додава: - Да, и јас секогаш морам да ги јадам |
|
![]() |
|
Се возел Трпе во автобус со својот малолетен син, кога малиот здогледал некоја згодна плавуша со големи цицки.
-Еј тато тато, види ги оние добри цицки! На Трпе му било многу непријатно и бидејќи вакви ситуации се повторувале многу често, решил да го запише малиот на воена академија. Поминало некое време и малиов дошол за првпат дома. Трпе сакал да провери дали нешто се променило кај малиот и затоа го однел пак на едно возење со автобус. -Еј сине види ја онаа риба, какви добри цицки има? -Тато батали цицки, него види го ти шоферот каково добро газе има. |
|
![]() |
|
Трпана отишла на гинеколог. |
|
![]() |
|
Трпе ограбил банка. Полицијата го фатила и го однела на суд.
Судијата: - Ако ги вратиш парите, ќе ти ја намалам казната. Трпе: - Да сакав да враќам пари, ќе си земев кредит! |
|
![]() |
|
Отишол Трпе во луна парк да пука со воздушна пушка. Погодил 3 пати во центарот и му дале како награда желка. Наредниот ден повторно пукал и пак погодил 3 пати во центарот, и како награда му дале едно плишано мече.
- Ќе Ве молам ако сакате да ми го замените мечево за хамбургер, исто како вчера |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Се срекаваат Трпе и Тарзан во џунгла:
Тарзан: јас Тарзан! Трпе: јас Трпе! Тарзан: моја Џејн! Трпе: моја Трпана! Тарзан: моја Чита! Трпе: моја не чита неписмена е! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Прв работен ден по промената во летно сметање на времето, колегите го прашуваат Трпе:
- Трпе како ја чувствуваш промената на времето? - Е како? Претходно ми се дигаше во кревет, а сега во автобус! |
|
![]() |
|
Финале на светско првенство во фудбал. Целиот стадион распродаден уште пред 5 месеци, а Трпе седи до празно место. Приоѓа некој и со чудење го прашува Трпе.
- Абе, дечки кој будала не дошол да го гледа финалево? - Тука требаше да седи жена ми, ама бог да ја прости умре, и така... - Па не можеше да... ја дадеш картата на некој роднина или пријател? - Не бе, сите се на погреб! Го прашале Трпе дали е подобро да си глуп или убав. - Па подобро е да си глуп, убавината е минлива работа. |
|
![]() |
|
Tрпана оди во аптека и од аптекарот бара "арсен".
- Госпоѓо, тоа ви е многу силен отров! - Знам, сакам да го убијам маж ми. - Жал ми е, за таа намена не можам да ви го дадам арсeнот. Во тој момент Трпана од чантата вади слика од Трпе и жената на аптекарот како се сексаат, и му ја дава. - О, извинете госпоѓо не знаев дека имате рецепт! |
|
![]() |
|
Трпе и Трпана славеле 35 години брак. Наеднаш се појавила добрата вила и им кажала:
- Вие сте среќниот пар денеска, ќе ви исполнам по една желба. - Ја сакам со Трпе да патуваме на некое егзотично место - рекла Трапана. И веднаш во рацете и се појавиле две авионски карти. Дошло ред на Трпе. - Знаеш што, стварно моментов е многу романтичен, ама ваква шанса не се пропушта, јас сакам да имам жена 30 години помлада, извини срцка! И тогаш добрата вила го направила Трпе 90 - годишник. Наравучение: Добрата вила сепак е женско! |
|
![]() |
|
Раскажува Трпе колку лош сон сонил.
- На сред ноќ ми доаѓа Натали, во секси долна облека.... - Е добро де што е лошо тука... - Е па кога влезе толку ја затреска вратата што се разбудив! |
|
![]() |
|
Во школо учителката го прашува Трпе да наброи неколку славни личности:
- Па учителке, Роналдињо, Бекамп, Анри... - А ти си читал за Пикасо, Моцарт ... - Не, не, резервите не ги знам учителке! |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |