![]() |
|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 40> |
Автор | ||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
па убаво е да почуствуваш дека си сакан....за некој да те сака без оглед на се, значи нашол нешто во тебе(сакам кога ме сакаат)
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
sakas da kazes moira ne cari ralo cipeli ![]() |
||
![]() |
||
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
|
I Koga kje stane od spieje |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
![]() |
||
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
|
Jas nikoas ne sakam
Tuku ja Ljubam so setoa moe srce |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
abe nema slucaj be miki..inace ke rabotev na slucajot ![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
za koja be kejt..ajde cim te biva..tuka sum..stojam na raspolaganje...
![]() |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
opasno, opasno, alarmantno!!!!! mene epten me biva za strojnik me angaziras???? ![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
и да сакам и да бидам сакана....
![]() џабе ако јас го сакам... а тој мене не... или пак ако тој ме сака... а јас него не... не ја гледам убавината во тоа ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a najubavo e koga toa znaes i da go pokazes ..... a ti fiks , poraboti malku na slucajot
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
i dvete be...kako inace...edno bez drugo ne odi..samo shto vo momentov ni sakam ni me saka nekoja....
![]() |
||
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
definitivno i apsolutno i 100 procenti e poubavo koga sakas
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
A sto e potrebno samo da te posakuvaat
![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
ma ic neka ne me sakaat, samo neka me posakuvaat...vise ruka me zdobole
Изменето од zbunet - 22.Јули.2008 во 19:05 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |