IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 200201202203204 240>
Автор
Порака Обратен редослед
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 09:51
TATKOTO GO PRASUVA SINOT:
-Sine kako pravi maceto?
-MJAU MJAU!!!!
-DOBRO A KUCETO?
-AV AV TATO!!!!!
-A GLUVCETO????!!!
-KLIK, KLIK TATO!!!!!Approve

i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2006 во 14:45
Си биле две компирчиња и си оделе и едното му рекло на другото ај АЈ СЕ ЕБЕМЕ и другото му рекло НЕ МОЖАМ ИАМ КЕЧАП !!!
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2006 во 09:57
Оди Шкот по улица и среќава пријател исто така Шкот, па го прашува:
- Каде бе пријателе?
- Еве одам во продавница. Ми се скрши забец од чешелот, па одам да си купам нов.
- Море комшија, па не мора да купуваш нов чешел само заради еден забец.
- Е морам, тој беше последниот.

* * *
- Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот?
- Мора да е земјотрес!

* * *
- Која е сличноста помеѓу сендвич со плескавица од соја и вибратор?
- И двете се замена за месо
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2006 во 09:57
Гледаат зајак и зајачица магионичар во циркус како вади зајчиња од шапката. Прво едно, па друго, па трето..... Се врти зајакот кон зајачицата и вика:
- Не е лошо, ама мене повеќе ми се свиѓа како ние тоа го правиме.

* * *
Дошло крај на школска година и сите ученици на учителката и донеле убаво завиткани подароци . Го земала учителката подарокот од синот на цвеќарот, го протресла, па прашала?
- Ова мора да се цвеќиња?
- Така е учителке. - одговорило детето
Потоа го земала подарокот од ќерката на слаткарот, го протресла, па прашала?
- Ова мора да е кутија слатки.
- Да учителке. - одговорило девојчето.
На крај го подигнала подарокот од синот на газда на продавница за алкохол. Видела учителката дека нешто тече од кутијата, па земала малку со прстот, лизнала и прашала:
- Дали е ова вино?
- Не учителке.
- Да не е шампанско?
- Не е.
- Се предавам. Што е тогаш?
- Кутре.
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2006 во 09:56
Директорот на гробиштата го прашува чуварот:
- Добро бе, зошто се толку уморни гробарите денеска?
- Му умрела на некој човек таштата, па три пати ја вадеа на бис.

* * *
... влегува мечокот во дневната соба, гледа накај масата и вика:
- Еј, некој јадел од мојот тањир!
Влегува малото мече во дневната и тоа вика:
- Некој јадел и од мојот тањир.
Влегува мечката во дневната и вика:
- Ај доста дробите, не сум ви турила уште.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2006 во 09:56
Стара брачна двојка решила да прослави втор меден месец во истиот хотел како и првиот пат. Пред да ја почнат онаа работа, мажот оди во тоалет, исто како пред многу години и излегол по 5 минути, смеејќи се гласно, исто како пред многу години. Жената го прашува:
- Абе, зошто се смееш? И тогаш се смееше, ама ми беше срам да те прашам. Што е работава?
- Претходниот пат кога отидов на мочање, го измочав цел ѕид. Сега, си ги измочав кондурите.

* * *
Неколку работи што децата ги учат сами:
- Кога мајка ти е лута на татко ти, не и давај да те чешла.
- Ако те удри сестра ти, не ја удирај и ти. Секогаш вториот го јаде стапот.
- Не кивај додека те шишаат.
- Не го оставај кучето да ти ја чува храната.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2006 во 09:55
Постара госпоѓа разгледува претежно досадни слики во уметничка галерија, кога во еден агол забележува слика која и штрчи, па го прашува уметникот:
- Што по ѓаволите е ова???
- Па ова госпоѓо би требало да биде мајка со дете.
- А зошто не е?

Кон врв
march3 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2006
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај march3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 20:13
Site se super
Smile
Tongue
Big%20smile
LOL
Clap
Star
Love,
Me
:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 11:06
Оди Струмичанец во Америка и носи лубеница. Го гледа американецов и го прашува што е тоа. Лубеница вика Струмичанецов.
- Е колицки лубеници има кај вас , да ги видиш нашиве колкави се!
- Идниот пат Струмичанецов носи диња. А американецов повторно:
- Е колкаво дињче, кај нас да видиш колкави се.
- Третиот пат Струмичанецов носи патлиџан. И Американецов:
- Што ти е тоа бе што го носиш, толицко?
- Рибизла, ебате бељата, ебате
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 11:04
Разговараат две комшки.
- Како тоа ти имаш 5 деца и шестото ти е на пат, а јас мака мачам и не можам ни едно да имам. Еве со мажот ми одиме секој ден на доктор и ништо.
- А да пробаш на доктор да отидеш сама
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:45
Zosto 6 se plasi od 7?
-?!
Zatoa sto 7 ne e 9.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 19:31
Господ решил да ја посети земјата и да види колку се добри луѓето. И се симнал облечен како скитник седнал да проси. Поминало долго време никој ништо не му дал и тоа време досол некој наркоман и седнал до него и му дал Тревка на господ и пушеле и господ на сред пушење му рекол на наркоманот:
Абе гледам дека си добар човек, ај ке ти кажам една тајна, ама да не ја кажуваш.
И наркоманов рекол добро ај.
И Господ му рекол: Ја сум господ.
И наркоманот му рекол:
Абе ја кога ти викам добра е тревкава.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 19:30
Некој склеротичен старец седел на клупа во парк и плачел кога покрај него поминал некој друг човек и го прашал зошто плаче.
Старецот му рекол : имам 27-годишна жена што ме чека дома.
На ова човекот се зачудил и го прашал што има лошо во тоа.Старецот му одговорил:
Заборавив каде живеам!
Си бил Мали Ѓокица и зборувал многу безобразно (срамотно). Еден ден тој оди во училиште, а учителката ги свикала девојчињата од класот и им вели: - Девојчиња! Ако слушнете Мали Ѓокица да рече нешто безобразно (страмотно) сите да излезете надвор.
Утредента Мали Ѓокица оди во училиште и вика: - Девојчиња!... , Кај мене се гради јавна куќа.
Сите девојчиња бегаат надвор, а Мали Ѓокица им вика:
- Не трчајте к*рви!... Уште не е доградена.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 19:30
Си биле Симе,Дуле и Грдан во рајот.Еден ден ги повикал господ и им рекол сите тројца да му донесат различно овошје.
Утредента прв оди Дуле носи јагоди и влегува кај господ,по пет минути излегува со плачење....
Што плачиш ?го запрашал Симе ...
Абе јагодите во газ ми ги стави господ! кажал Дуле.......
После Дуле влегол Грдан носел слива и него исто така господ му ја ставил сливата во газот но Грдан кога излегол се смеел......
Што се смееш? го прашал Дуле.
Абе види Симе носи тиква!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 200201202203204 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.