|
ТЕТОВАЖА.....КАКО - ШТО? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 32> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Valerija - 12.Мај.2018 во 22:40 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не можам да додржам,а да не се испофалам... покрај една,станав горд сопственик на уште две други ...слики нема,ќе мора да ми верувате на збор дека се најубави на свет
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...па да ми ја ископира некој...јок ...
Изменето од BiBi_G - 16.Јануари.2012 во 19:19 |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стави слика да ти ја видиме тетоважата
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си ја О-Б-О-Ж-А-В-А-М!!! горд сопственик сум на најубавата тетоважа човечко око некогаш што ја видело ...
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај се наоѓа во Скопје тоа студио за да дојдам да си тетовирам тоа што сум замислил и од колку до колку саатот работат/тетовират ?
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитав на Фацебук... секој понеделник во Скин Арт студио има бесплатно тетовирање.
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes? Kade? Kako? Sto?
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во Скин Арт, секој понеделник имало бесплатно тетовирање Изменето од sanja-a - 14.Јануари.2012 во 21:31 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Меси ,има и убави тетоважи ,а и тоа што ти го кажувааш е било преди илјади године.Сепак светот се менуваа и излегуваат нови и нови моди.Ете ја с например имам врз мене 3 тетоваќи и воопште не се срамам од нив.И трите ми се свиѓаат.
Сè е до вкус
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O tempora, o mores!
Dodeka robovlasnishtvoto beshe legalna rabota, odobrena i vo Stariot Zavet, tetoviranjeto beshe upotrebuvano za obelezhuvanje na vlasnizhtvoto vrz stokata (zhigosuvanje) i robovite. Na robovite im se tetoviraa inicijalite, iminjata ili semejnite simboli na nivnite sopstvenici, a za da bidat prepoznaeni vo sekojdnevniot zhivot na ulicata im se stavaa mengjushi (alki) na ush*te. Denes toa dobrovolno si go pravat, samite na sebe, slobodnite gragjani... |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |