![]() |
|
Плавуши |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 62> |
Автор | |
databis ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Зошто плавуша ги менува пелените на своето бебе еднаш месечно?
- Затоа што пишува: „До 8 килограми |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Зошто Плавуша кога оди во аптека лази??? |
|
![]() |
|
Плавуша во авион му вели на дечкото до неа: |
|
![]() |
|
Разговараат два плавуши:
- "Мислам дека маж ми ме изневерува". - "Како тоа"? - "Па ни едно од децата не личи на него". |
|
![]() |
|
Зошто плавуша се мачка со мајонез околу вратот?
- Затоа што на теглата пишува "дијамант". |
|
![]() |
|
Зошто трчаш по мене? - плавуша прашува некој дечко. |
|
![]() |
|
Разговараат две плавуши:
- Цуцо, како помина на тестот за интелигенција? - Ма, ќути, среќа беше негативен. |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
OD DNEVNIKOT NA EDNA PLAVUSA!!!
14 март
УРАААААА. ЈЕССС.ЈЕСССС.ЈЕССССС Конечно можам да си ја возам колата, а инструкторот цело време да не ми повторува: "ПАЗИ!, Возиш контра, пази
ПЕШАААК! И слични глупости. Јас стварно не разбирам како можев да го
трпам цели две години да ми збори? 14 април 16 април 23 април 30 април 10 мај 19 мај 26 мај 3 јуни |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Плавуша сум веќе цела деценија па и повеќе, и никогаш не сум се пронашла во вицевите за плавуши. Бојата што ја ставаш на глава не може ни да ти вбризга интелигенција ниту да ти ја одземе.Точка.
Колку се офф топик последниве коментари заедно сосе мојов
![]() ![]() ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Фарбаните со сила се праат глупи.
Оние природните, како што мајка природа ги дала... е тоа ти е права глупанштина. ![]() Изменето од Tiggy Vicious - 29.Октомври.2010 во 16:27 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
dali i crnka , oboena vo "plavo",
avtomatski stanuva,...glupava?
![]() ...ako ne bila i prethodno....dabome!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Две плавуши разговараат
-Што ли зборат машките кога се сами? -Па, ваљда исто што и ние! -Како не им е срам???? |
|
![]() |
|
Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува:
- Колку години имате? - Осумдесет и осум! - Не би ви дала. - И да сакаш, не можам. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |