IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Суеверие
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Суеверие

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122>
Автор
Порака Обратен редослед
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2006 во 22:38
Ne sum.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
nate^ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Август.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nate^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2006 во 22:08
sueverna sum i se plasam od crni macki i crni devojki i deka sum crna koga ke se vidam sabaile vo ogledalo od pamet se vadam
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2006 во 15:51
не сум... и никогаш не сум била...суеверие е чисто замарање на себеси, мозокот и психата со замислени работи...
е сеа 100 пати повторена (гласно или во себе) лага станува вистина

Motivation is game in my hands
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2006 во 15:46
не можам да не сум...буквално се околу мене ми покажвит каков ќе ми е денот...вчера ми беше најлошиот ден во животот...знаеф...почнав со една караница...неубо ми почна денот и знаев дека така ќе ми продолжит...сфе беше каша попара...гадно...
Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2006 во 19:51

Originally posted by joki joki напиша:

вистина е дека суеверјето внесуват тешкотија во секојдневниот живот...тој шо не е не знајт како е да се тресиш дали си напрајл се како шо мислиш дека е најдобро...или ти се појавила црна мачка па чекај несреќа...пу мајкаму...таква сум...и гадно  е...али се трудам

za ova si potpolno vo pravo....ama kako i za fobiite smetam deka lek e odenjeto kontra.....za licnost koja e sueverna toa e tesko....ama sepak od iskustvo ti kazvam gledaj da zaboravas na site raboti koi mislis deka se precka za rabotite da se onakvi kakvi sto sakas da se....ednostavno zaboravaj....poso toa ti e vekje teska navika.....

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2006 во 20:02
вистина е дека суеверјето внесуват тешкотија во секојдневниот живот...тој шо не е не знајт како е да се тресиш дали си напрајл се како шо мислиш дека е најдобро...или ти се појавила црна мачка па чекај несреќа...пу мајкаму...таква сум...и гадно  е...али се трудам
Точачиња.
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 01:59
 Ко помала бев суеверна но сега веќе не сум.
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 01:43
хехехе.... абе ај 
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 19:27
јас сеа се обидувам да го трнам то суеверјето,....дефинитивно не можам да го искоренам...али некако станав имуна на некој работи...али на некој...уше сум фрики аут...
Точачиња.
Кон врв
preselnica_mk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2006
Локација: Spain
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај preselnica_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 16:42
Bev sueverna, ama sega nesakam da bidam, pokusavam da iskorenam se..........poradi mnogute sueverija se cuvstvuvav nogu loso i se plasev nogu, taka da, zivot bez sueverija e podobar i polesen!!!
Razmisluvaj pozitivno!!
Кон врв
YODA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај YODA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 01:18

Ко је луд нек верује!!!!!!

и то...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2006 во 21:39

Originally posted by Carnation Carnation напиша:

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

å êàðíå¼øí...¼ 24;ñ íå ñå ñîãëàñâàì ñî òå*å è ñî òâî¼îò ñàêàí ïðîôåñîð çà ñóåâåðèåòî äåêà å íà¼ãîëåì ãðåâ âî õðèñòè¼àíñ òâîòî...¼àñ íå çíàì äàëè ïîñòî¼ò íåêî¼ øî íå âåðâèò äåêà àêî öðíà ìà÷êà ìó ãî ïðåïðå÷èò ïàòîò , å ãî ñëåäèò íåñðåà...èë 32; äåêà àêî ãî ïîñåðèò âðàï÷å å ãî ñëåäèò ñðåà...çàðå 36; òè íå âåðóâàø âî îâèå ðàáîòè????????

JAS NE VERVAM!!!!!!!!!!

LOL JOKENCE OD ISKUSTVO TI KAZVAM EDNAS CEKAV DA MI POMINIT CRNA MACKA NA PATOT , MI POMINA I ZIVA ZDRAVA SUM NISTO STRASNO NE MI SE DESI, NITU KJE MI SE DESESE.......

yes,samo nemoj da se nafakjas na vakvi rizici te molam,zs mala greska i so ke prajme bez tebe

ама ко на мајтап да ме зедовте деца.....????!!!!

hahahhahahahah ne be joki......samo otvori gi ocinjata podobro da ne ti pominit crna macka na patot....  

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2006 во 21:36

å êàðíå¼øí...¼ 24;ñ íå ñå ñîãëàñâàì ñî òå*å è ñî òâî¼îò ñàêàí ïðîôåñîð çà ñóåâåðèåòî äåêà å íà¼ãîëåì ãðåâ âî õðèñòè¼àíñ òâîòî...¼àñ íå çíàì äàëè ïîñòî¼ò íåêî¼ øî íå âåðâèò äåêà àêî öðíà ìà÷êà ìó ãî ïðåïðå÷èò ïàòîò , å ãî ñëåäèò íåñðåà...èë 32; äåêà àêî ãî ïîñåðèò âðàï÷å å ãî ñëåäèò ñðåà...çàðå 36; òè íå âåðóâàø âî îâèå ðàáîòè????????

JAS NE VERVAM!!!!!!!!!!

LOL JOKENCE OD ISKUSTVO TI KAZVAM EDNAS CEKAV DA MI POMINIT CRNA MACKA NA PATOT , MI POMINA I ZIVA ZDRAVA SUM NISTO STRASNO NE MI SE DESI, NITU KJE MI SE DESESE.......

yes,samo nemoj da se nafakjas na vakvi rizici te molam,zs mala greska i so ke prajme bez tebe

e vo pravo si....:)) za drugi ne znam ama ti bez mene stvarno ne znam so kje prajs.....     

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2006 во 21:36

JAS NE VERVAM!!!!!!!!!!

ама ко на мајтап да ме зедовте деца.....????!!!!

Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.