IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Македонци ширум светот
  Активни теми Активни теми RSS - Работа во Ирак и Авганистан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Работа во Ирак и Авганистан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 135>
Автор
Порака Обратен редослед
D.D Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Август.2010
Статус: Офлајн
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај D.D Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 22:22
DALI IMA NEKOJ OD KUMANOVO STO LETA VO CETVRTOK?AKO IMA NEKA PISE/
Кон врв
anadam Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Јули.2010
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anadam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 21:57
Originally posted by dzemoace dzemoace напиша:

e pa decki so sreka neka vi e, ajde se gledame u cetvrtok na aerodrom

So sreca na site i ponesete zadolzitelno SWIMWEAR ce vi treba i toa mnogu.Pozdrav od Dubai
Кон врв
dzemoace Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2010
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzemoace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 20:24
e pa decki so sreka neka vi e, ajde se gledame u cetvrtok na aerodrom
Кон врв
acenedeljkovic Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Декември.2010
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acenedeljkovic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 19:23
Originally posted by D.D D.D напиша:

JAS LETAM ISTO VO CETVRTOK.TI OD KADE SI?MOZE LI DA KONTAKTIRAME DA SE DOGOVORIME ZA VO CETVRTOK/POZDRAV
   i jas isto u cetvrtok
Кон врв
D.D Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Август.2010
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај D.D Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 17:11
JAS LETAM ISTO VO CETVRTOK.TI OD KADE SI?MOZE LI DA KONTAKTIRAME DA SE DOGOVORIME ZA VO CETVRTOK/POZDRAV
Кон врв
fortitudo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Септември.2010
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fortitudo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 12:19
Originally posted by Fluor Fluor напиша:

Originally posted by fortitudo fortitudo напиша:

Posle cekanje od 7 meseci, telefonot zazvoni! Fluor me povikaa vo cetvrtok!

Cestitki,

Za sto pozicija te vikaa i za koga?

Me povikaa za warehouseman, plata mi kazaa okolu 42 000 + bonusi ako go pocituvash dogovorot + shto si odalecen od doma. Brojot od koj sto me povikaa beshe +841.... i natamu ne pamtam gi izbrisav povicite, inaku beshe internet telefon i nemozese da se vrti na nego, probav no mi se javi sekretarka verojatno. Kako sto docekav jas, vi posakuvam i site vie da docekate i da se vidime i druzime vo Afghanistan! Pozzz
Кон врв
nevena999 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Септември.2010
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nevena999 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 12:03
da mi kazete nekoi informacii za SUPREME da znam za niv bidejki sum staven na lista na cekanje
Кон врв
vall1963 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Декември.2010
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vall1963 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 11:12
Zdravo mozes li da ni kazes od koj broj ti se javija Flour i so sreka vo cetvrtok pa pisi kako pomina Pozdrav
Кон врв
nevena999 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Септември.2010
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nevena999 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 10:22
Originally posted by pone_angel pone_angel напиша:

ok fala mnogu so da se praj to e to ce mora da se odi direkno.i me interesira mora da mi bida osvem pasoso i drugite dokumenti prevedeni ili rano e uste za to.

ti sredi si dobro CV,diplomi,sertifikati,uverenija sve sto imas prevedi i pravec vo Aleksandar palace.Samo tamu mozes da odis da apliciras vo Dyncorp,a ne i vo Fluor
Кон врв
pone_angel Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pone_angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 04:11
ok fala mnogu so da se praj to e to ce mora da se odi direkno.i me interesira mora da mi bida osvem pasoso i drugite dokumenti prevedeni ili rano e uste za to.
Кон врв
dzemoace Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2010
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzemoace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 00:37
Originally posted by pone_angel pone_angel напиша:

i sega nemie uste jasno jas apliciram celo vreme direkno na internet eve nekolku meseci,a dali mozi nekoj da mi kazi dali e podobro i da pojdam direkno i vo Aleksandar palas.iako nemam uste nisto dobijano.fala

idi direkno druze vo aleksandar palas
Кон врв
pone_angel Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pone_angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2010 во 22:17
i sega nemie uste jasno jas apliciram celo vreme direkno na internet eve nekolku meseci,a dali mozi nekoj da mi kazi dali e podobro i da pojdam direkno i vo Aleksandar palas.iako nemam uste nisto dobijano.fala
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vall1963 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2010 во 19:58
Originally posted by Fluor Fluor напиша:

Originally posted by fortitudo fortitudo напиша:

Posle cekanje od 7 meseci, telefonot zazvoni! Fluor me povikaa vo cetvrtok!

Cestitki,

Za sto pozicija te vikaa i za koga?

Pozdrav i so sreka, a mozes da ni kazes od koj broj se javuvaat
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vall1963 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2010 во 19:56
Pozdrav i so sreka, a mozes da ni kazes od koj broj se javuvaat
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 135>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,451 секунди.