![]() |
|
ВЕРСКИ ОБИЧАИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 25> |
Автор | |||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sekoja parichka ima dve strani...
![]() |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Па нели на 100 места пишувавте како Исламот е најрамноправна вера, жената имала најмногу праав, а ваму-не требало ни да знае се. А таман мислев да се конвертирам
![]() |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
Eve jas ce te prasam koj e najpoznat vehabiski obicaj vrzan za zenata???? |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Па каде е тука еднаквоста на жените и мажите според Исламот? А?
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Ete, se vrativme nazad... verski obichaj e - ramnopravnost megju mazhot i zhenata.
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
||
![]() ![]() Nekoe raboti ne se za zenite da znaat.Zatoa odmori malce ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ako tolku sakate so khaleefah da muabetite na ovaa tema, a sepak da ostanete na forumot za veroispoved, prefrlete se barem na temaat za Sharijatot. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Wallahi, Кој тропа-ќе му отворат
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
||
Walla mnogu prasuvas! ![]() |
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
Ne ne siram dezinformacii jas tamu odam cesto i rabotam tamu kazi mi ti koga si bil tamu.... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
||
Maria ne mislev na tebe, tuku na onie dvajcata pred tebe. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Во кој смисол и зошто мислиш така? |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Ne shiri dezinformacii! Aber nemas sto se slucuva tamu.Zatoa sedi si miren i nabljuduvaj ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Мислам дека сум на тема-верски обичаи, а прашањето ми бешеЗначи 90% население се придржува и до обичаите кои ги спороведуваат (темава е за верските обичаи нели)?
|
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |