|
Романија |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno steta so site sliki mi se od obicen aparat...gi nemam na kompjuter
imam mnoogu sliki |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brashov, Jash, Kluz....SINAJA
ako sakas more Konstanca iako mmene ne mi se bendisa a da...Buk*resht...mnogumina ne go sakaat...ama jas go obozavam Romanija e....no comennt mnogumina romanija gi asocira na pustos i ciganarija...ama romanija ...ima poseben shmek...nema da zgresite ako ojte tamu jas sepak bev kratok period ama imam eden drugar - motordzija so znae stvarno epten dobri mesta...godinava mislam deka 4 pati ja pominal so motor i impresioniran e....a bogami i jas od toa sto go vidov i sega zelba mi e ko kje podporasnam da odam niz romanija so motor veruvaj...sekoe mesto ima takov shmek so stvara nekoja apstraktna prikazna za zemjata...nekoe cuvstvo ...bozenstveno.... lele ova mi e bolnata tocka....Romanija...mozam cel den da pisam za zemjava...vo..."skora idnina" planiram da ostanam cel mesec tamu...pa kje vi pisam pak |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелел збунет само се влечиш по мене и се смееш
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Romanija, mori !
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja neam pojma dali ke patuvam vo idnina vo germanija a do sea ne sam patuvala
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
transilvanija i Brashov
ubav grad vo karpatite iznad nego ubava planina POJANA abe FRUMOSA so da vi kazam , shti , razbiras Blazo Изменето од anakin - 08.Октомври.2007 во 22:35 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum roden vo Romanija.
sekoj treba da proseta , jas imam odneseno poveke od 10 prijateli, sekoj razlicno si pomina. ako za eden e dobro za drug moze da e loso. |
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,22402.50.html Za Rumunija, moze da ti pomogne samo Carnation i ALekta
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брат-ми беше со девојката таму пред скоро месец дена. Се пофали дека убаво си поминал. Претпоставува дека идеш орагнизирано со туристичка агенција, во тој случај дефинитвно ќе имаш што да видиш. Во најмала рака само замокот на Дракула да го видиш вреди само по себе.
|
|
|
|
jmama
Нов член Регистриран: 30.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekoj skoro bil vo Romanija?
Kakvi vi se iskustvata od tamu?
Naskoro patuvam za Romanija pa zatoa se interesiram.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |