|
УСЛОВИ ЗА ПРОМЕНА НА ВЕРА? |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | ||
Miralem1
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke gi citas Muslimanite ti gi bodat ocite sakas da kazes ?
Ke se naviknes i ti,kaj i da e.
Изменето од Miralem1 - 02.Септември.2007 во 22:14 |
||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ги читам муслиманиве, како да ми се враќа оној стих од Евангелието по Јован:
„ и им омиле темнината повеќе од светлината.“ Едноставно на луѓе кои живееле цел живот во темнина, светлината им боде очи, не им е пријатна. Ама полека ќе ги навикнеме на светлината, па еве, како што некои од атеистите направија чекори на вера преку овој форум, некој и од нив ќе се освести... Поздрав |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хи хи, ние им нудиме бесплатно... и на сите кои се писмени и го читаат форумов. кој е мудар и ова до сега му е доста да собере два и два и да види што е Вистината
ама толку можат да видат и да чујат. |
||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ne vredi poveke od Urda Hristijanskata religija. Im se isplatilo Boga mi.
|
||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако се продале во ислам за урда, сега може само ОНИ нас да ни платат да ги извлечеме од тоа дереџе...
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LOL. ne mislev jas da ja prodadam nego tebe da te kupime Изменето од ACELERA - 02.Септември.2007 во 16:53 |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што вера имаш ти...што е толку незаменлива?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Podnikoj uslov ne menjam vera.
Ete eden kratok komentar od mene POZDRAV |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вашите предци да знаат колку солзи и разочарување ви донеле за таа торба урда, ви гарантирам дека и главата би ја дале, само да ве поштедат.
|
||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa toa i go gledame od vas.
|
||
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа Ѓаолот нуди чуда, ама штом ти ја собере душата, ти нуди само бедотија и срам (читај: ислам).
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nasite ja prodale taa bezvredna vera za torba uzda Vie nekako previse ste skapi. No sepak milo mi e sto ste svatele deka treba da se prodade |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чудното овде е, како некој кога ќе го чита Христос и Евангелието, и ќе го види попот и „црквата“, не му се гледа дека ВРСКА НЕМААТ ЕДНО СО ДРУГО.
Тоа признавам, стварно е чудно... Затоа што секој што прочитал тоа го забележува. Освен, се разбира, ако нема скриени мотиви, т.е. живее од попска „плата“, како нашиот другар рице... |
||
rice
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CUDNO BRATE KAKO POSLE OKOLU 1700-1800 GODINI POSLE BOSKRESENIETO HRISTOVO SE POJAVIVTE VIE ,,VISTINSKITE HRISTIJANI,, OTFRLAJKI GO SEKOE UCENJE ILI ZRTVOVANJE NA SVETITE OTCI ZA PROPOVED ILI DOKAZUVANJE NA VERATA VISTINSKA VO BOGA. CUDNO BRATE !?!?!?! ZNAES LI DEKA I BOGOMILITE SE NAREKUVALE VISTINSKI VERNICI ......PROPOVEDNICI NA VISTINATA......???????? CUDNO NAVISTINA CUDNO BRATE TOLKU VREME DA NIKOJ PA NI SAMIOT HRISTOS KOJ SE ZRTVUVASE ZA NAS DA NI JA SOOPSTI VISTINATA , SE DODEKA NE SE POJAVIJA REFORMATORITE I OD NIV DRUGI REFORMATORI ..............???? Изменето од ACELERA - 01.Септември.2007 во 13:19 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |