IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Тајни врски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Тајни врски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака Обратен редослед
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 07:09
Originally posted by cucibuci cucibuci напиша:

Narode ja sum ekspert za tajna vrska не%20кажувај%20никому

telefon.....
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 07:05
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Originally posted by miki-li miki-li напиша:

Сите се демек верни во своите врски, а сепак кога ќе си тргнат накај дома бираат некој друг број и ја продолжуваат вечерта со некоја друга/друг, или на излегување никој со никого не се познава, а сите се во некоја тајна врска што не е за јавноста! За женетите/мажените, не сакам ни да почнам да зборувам.Дали ви се познати вакви ситуации и какво мислење имате за овој феномен, што го гледам скоро секој ден околу мене?
mhhh i like itголема%20насмевка

aaaa, sexy, nesto si mi somnitelna
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 03:26
Originally posted by miki-li miki-li напиша:

Сите се демек верни во своите врски, а сепак кога ќе си тргнат накај дома бираат некој друг број и ја продолжуваат вечерта со некоја друга/друг, или на излегување никој со никого не се познава, а сите се во некоја тајна врска што не е за јавноста! За женетите/мажените, не сакам ни да почнам да зборувам.

Дали ви се познати вакви ситуации и какво мислење имате за овој феномен, што го гледам скоро секој ден околу мене?

mhhh i like itголема%20насмевка
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 21:33
Звучи валкано , не знам оти би имала скриена или тајна врска , не ме влечи
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
cucibuci Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cucibuci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 15:16
Narode ja sum ekspert za tajna vrska не%20кажувај%20никому
Кон врв
Alma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 122
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 12:09
  tajni vrski,hm... rizicno... ama slatko
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 10:03
inaku vo sklop na temata sekogas imam tajni vezi , nikako javni THE MYUSTERY MANголема%20насмевка

Изменето од Eleni - 24.Август.2007 во 17:10
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Кршикоска Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 08:44
Абе ... немат да ме замолчет... Јас ке си го кажам својот став...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка Ако треба и за 1000-ка ке частам трепкање

Изменето од Eleni - 24.Август.2007 во 17:10
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 08:40
a be nomce , opet ban a backo голема%20насмевка , so e rabotava , uste malku ke castis za jubilejniot 100-ti ban голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 08:29
Ама и сега имаш тајна афера признај.....голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Bibi sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Август.2007
Поени: 96
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bibi sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 08:27
Imam javna vrska :) Ama sum imala i tajniiiiiiiiii голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 08:14
Ама признај биби ти имаш тајна врска.....??? така??? И тоа знам со кого...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 08:13

епа ако би ти требел микроскоп тогаш би била рскавица а не коска...

Коска е верувај и мислам дека ќе ја најдешнамигнување
Кон врв
Bibi sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Август.2007
Поени: 96
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bibi sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 08:08
abe....:) ne znam dali ke ja najdam koskata...uf, uf, ama mi e krivo, si go zaboraviv doma mikroskopot газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.