![]() |
|
Елена Ристевска |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Во четвртокот бев на Елена , беше дојдена во Софија , ама ме разочара, досега ја немав слушнато во живо, слабо некако не прај добра забава, плус не е толку јака како на сликите
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
mmmmmmmmm like..posebno pesnite..
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Super si e Elenceto...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Mnogu e skromna...
Lepotica... Poradi nea nesakam veke plavusi... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
super e..ja obozavam
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Tor да не те опоменувам повеќе за вулгарности!
|
|
![]() |
|
Tor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Drugarcina prava-najskromno devojce!
Lepotica! Изменето од Анастеа - 05.Април.2010 во 21:29 |
|
![]() |
|
tofix ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Елена е најдобрата и најубавата пејачка во Македонија. Искрено само она не се прави звезда и е мн скромна. За бојата на гласот, точно, малку и е груба, ама тоа и се случуваше на почеток на кариера да фалшира и да незнае како да го користи. Сега е веќе професионалка и пеењето во живо баш и е супер. Изгледа светски а и се понаша светски. Секоја чест. А да и некои викаат била добра риба ! Вие нормални ли сте??? Каква риба бре, она е КОМАД ипол :))))
Поз и се најубаво за Елена, супер е !! |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Остај сеа секси...
За гласот се збори углавном... Изменето од Анастеа - 02.Април.2010 во 23:18 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
lipicaner ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
elena risteska?? seksi e malata nema zbor
![]() Изменето од Анастеа - 02.Април.2010 во 23:18 |
|
![]() |
|
![]() |
|
elena ima prekrasen glas i uzivam vo nejzinite pesni
posebno sega novata ,,A MOZEVME,,,prekrasna e i site drugi i se preubavi,nikogash ne mi dosaduva koga ja slusam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Според мене, врска нема. Нека ја напушти онаа М2 продукција. Повеќе Пилева ја поштовам, отколку оваа.
Изменето од Анастеа - 06.Април.2010 во 15:31 |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Со цицето на една слика на мегдан.
![]() Добра е... ај... ќе ја биде. ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |