|
Железо |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene FE mi bese 1.8 a HB mi bese 86
i posle TOTHEMA ampuli 2/2 na den i mnogu vitamin C i FOLAN bez efekt careto mi e samo FERRO SANOL so nego efektite se gledaat posle 1 mesec sega e 3.5 FE i HB 110 probajte nema da pogresite (ferro sanolot e 20~evra 50 kapsuli se pie ednas do dva pati dnevno po edna kapsula) blagodarnost primam na LP Ferrosanol duodenal Caps. 100 mg 50 Caps. upatstvo na germanski za tie sto razbiraat germanski ako nesto ve interesira prasajte slobodno |
|||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|||
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj poslusajte probajte ferro sanol
slusaj patalec a ne gatalec |
|||
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ubavo e da se znae..thanks |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ц витаминот му помага на организмот така што ја потикнува апсорпцијата на железо во цревата, преку претворање на железото во ресорбилен облик... |
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da sum cula od lekari deka e mnogu dobro koga ke se svrzat vitamin C i zelezo.. |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZELEZOTO MI E 3.A HB MI E 129.MI DADOA PRIRODNI KAPSULI I NE SE VRATIV POVEKE NA DOKTOR.AMAN VEKE
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako i da e mora prvo da se popravi krvnata slika ,pa posle kje se reshavaat etapno drugite problemi.
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
те свакам ама не се работи само за железо
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Samo edna chasha svezo isceden sok od edno cveklo ,eden morkov ,edno jabolko i eden limon e neverovaten priroden preparat koj kje ja podobri vashata krvna slika.
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од blueprayer - 11.Јануари.2009 во 14:43 |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За децата особено покрај лекарствата потрудете се да ги научите да го засакаат сокот од цвекло, морков и лимон........ Знам дека сум досадна со овој сок, ама јас верувајте се препородив откако почнав редовно да го пијам........ Секое добро......... |
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Feroglobin se vika lekot go ima vo nash*te apteki ,za deca od 7-12 godini se praporachuva sirupot,za vozrasni kapsulite.
|
|||
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da namali na testenini i mleko i mlecni proizvodi posto tie ne mu dozvoluvaat na zelezoto da se vrze so krvta
|
|||
|
|||
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
FEROSANOL
od grcka ( nasiot mil juzen sosed ) ama deluvaat, sekoja cest moze za trudnici pa predpostavuvam deka moze i za deca |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |