|
Кампување |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако одам на кампување со колегава над мене....ќе ми ги стопи и тие 4 кг што ми се ...вишок ...интересно ќе ни било Дончев кога ќе не брка по планина
А тоа би изгледало вака некако Магично кампување во шума Изменето од ФорумскаБаба - 18.Ноември.2010 во 16:15 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa e interesnoto |
|
Simnat od visokite planini
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шаторот и вреќата не сум ги искористила одааамна..... а колку убаво се спие на земја
Треба само добар тоалет да има.....и апсолутно ништо друго |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми крши сонови бреее...уште кога ќе ми текне на едно тањирче со мармалад и едно парче леб....и сите потрупани во снегот..е ми се плаче
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не кампувам. Кога одам било каде си се сместувам најчесто во хотел. А за вакво кампување...хммм...па колегава deranger има право....кампување и луксуз не иде баш...иако би размислила два пати..ако нкој ми понуди вакво кампување
....ехх да ни е вакво логорувањето.... Изменето од ФорумскаБаба - 18.Ноември.2010 во 10:37 |
|
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu golema glupost....(kampuvanje) i (luksuz) ne mislam nishto losho za postot.....nego kazhuvam za idejata na dizajnerot |
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не е кампување додека нешто не те боде в‘грб дур лежиш , и дур мравки не ти ползат по тањирите...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ваков начин и јас би кампувала,многу привлечно ми изгледа.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Завеси од дома ќе си понесеме,
а и кој друг освен мечките и волците може да не види на некое место во природа, изолирано далеку од гужвата
само малку ми е чудно, во ова ако кампуваш кај нас во лето, тешко дека некој би преживеал Изменето од Schatzii - 17.Ноември.2010 во 23:31 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А Шаци , има завеси во ова меурите ?
или , мечките негледаат... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луксузно кампување
Кампувањето во природа добива нов, невообичаен изглед, а новите шатори се балони на дување. Балоните за кампување се дизајнирани со цел да го приближат човекот колку е можно повеќе до природата, овозможувајќи му неверојатни глетки од опкружувањето на природните убавини.
Но, ова е далеку од традиционалниот начин на кампување, наспроти полиците и електричните кампинг сијалици, балоните изгледаат како мобилни луксузни хотелски соби. Во вакви шатори можете да уживате низ убавините на Франција по цена од 400 фунти за ноќевање, или ако сте љубител на природата можете и да го купите за сума од 7.500 фунти. "Cristal Bubble" е целосно транспарентен и овозможува панорама со поглед од 360 степени. Откако еднаш ќе го надувате шаторот тој опстојува во постојана форма со помош на пумпа, која константно го надокнадува притисокот за "ѕидовите". Надворешните звуци се изолирани до минимум, додека внатре ехото ве тера да шепотите. За дизјанерот Пиер Стефан Думас, ова е начин да создадете смирувачка атмосфера за време на престојот. А кој не би сакал да кампува во вакви шатори / кампови
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |