![]() |
|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 16> |
Автор | |
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
D\
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 03:40 |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Да го видам сонцето ... од позади...
![]() ![]() ![]() п.с. рече малиот радован и крваво се насмевна/... ![]() п.с. рано од сабајле - човек тропа најмногу глупости... п.с. нема кафе... |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
...Рече Важна и замина од село во големиот град... да го испече занаетот ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
za zivotnata cel moze tocno da odgovori sekoj eden na milion
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Да станам модератор на форум идивиди
![]() Хехе се зезам мојата животна цел е да постигнам успех во животот да бидам среќна да се дообразовам да основам фамилија,да станам политичар ![]() И богами на добар пат сум освен за тоа предпоследното сеуште ми е рано ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
да живеам слободно без никакви ограничувања, според мој ритам,..
подобро кажано...авантуристички. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gledam na TV kako objasnuvaat deka zenite poveke sakale debelina od dolzina ? ! I sega ?
![]() Изменето од zbunet - 05.Ноември.2009 во 22:16 |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Mojta zhivotna cel e da sozdadam dela se poveke i poveke...
Zoshto... Mene ke me nema no mojte dela ostanuvaat, prodolzhuvaat za mene tie da zboruvaat. Vo svetot na kreacijata jas ja imam dominacijata, mojte dela ne umiraat so pomosh na reinkarnacijata. Za ispeanoto i pishanoto najvekje se boram, tvoram za da zhiveam i zhiveam za da tvoram! Peace... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
zivotna cel...da go proziveam zivotot kako sto sakam
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Da se izzivee zivotot ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da se vnesam cel
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Zivotna cel-da pravam se so mi se pravi i oko da ne mi trepne
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Мојата животна цел е “ Ќе виите сите вие кој сум јас ! “
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |