|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1234 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто околу тоа.
- Ок, мила. За поедноставно да ти објаснам, твојот полов орган ќе го наречеме затвор, а мојот затвореник! одговара дечкото. - Сега прво што треба да направиме е да го ставиме затвореникот во затвор. - продолжува дечкото. По првиот секс во животот, девојката лежи насмеана во креветот, закачајќи го дечкото: - Драги изгледа дека затвореникот избега. Вртејќи се накај нејзе насмеан, одговара: - Тогаш ќе мора да го вратиме повторно во затвор. По завршувањето на вториот пат, дечкото полн со себе пали цигара, кога девојката пресреќна со новото искуство повторно му се жали: - Мило, затвореникот повторно избега. Дечкото со последни сили повторно се издига на ниво на задачата. По ова целосно исцрпен легнува на креветот, кога девојка му пак го подбуцнува: - Драги... Затвореникот... Повторно избега. Уморно вртејќи се накај нејзе, одеднаш и се развикува: - АЛО БРЕ, ПА НЕ Е ОН НА ДОЖИВОТНА РОБИЈА!!! ЈАСНО!!! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Машкиот полов орган е прав џентлмен...
- Секогаш станува кога треба да седне некоја госпоѓa. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката прашува: Се јавува Џокица: Не се јавува никој, освен Џокица по втор пат: Засрами се Џокица, како не ти е срам?! Некој друг? Повторно не се јавува никој освен Џокица: |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Четири чесни сестри одат кај попот да се исповедаат.
Попот ги гледа и им вели застанете една позади друга и кажете по ред што имате.
„Оче јас грешев го пипнав со прст“ рекла првата
Јас оче го држев во рака“ рекла втората
Се јавува четвртата |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две пријателки:
- Кажи ми те молам, дали секогаш му кажуваш на мажот ти кога доживуваш оргазам? - Не, никако, бидејќи тој не сака да го барам на работа. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бабичка со паничен глас ги повикува пожарникарите:
- Ве молам дојдете итно, некој се обидува да ми влезе низ прозорецот во станот и да ме силува! - Госпоѓо тоа не е наша работа, веднаш ќе ве поврзам со полицијата! - Не, не вие ми требате. Донесете му веднаш подолги скали. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува пе*ер во месарница и на продавачот му вика да му спакува три колбаси.
Продавачот го прашува дали ги сака цели или да му ги исецка. Мојов задник бе на флипер со жетони ти личи?! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фата: -Мујо, јас сношчи излегнах сос еден интелектуалец!
- “Па низ чаршијата .” - “Па каде него дома.” - “Па имахме интелектуален разговор.” - “Па после го извади пенисо и…” Мујо :- “Шо ти е това пенис мари?” Фата : – “Такво имаа тиа интелектуалците , личи на курац, ама малечко е!” |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај па ти, не ситничари |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
брееее
како jа виде бе не се ли сексат на темно бе |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охриѓанец и прилепчанка во кревет: Охриѓанецот: - Леле ш`о си уба, колку убај очи имаш, па то лицето убо, па меки рачина, бујни цицина, секси рамно стомаче, цврсто газе ... Прилепчанката: - Че се сексаме или попис че прајме? |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж и жена на првата брачна ноќ... жената му вика:
- Знаеш, бидејќи ти си ми ВТОР, морам да ти кажам нешто... ужасно сум тесна.
- Добро, нема врска, ама да проверам сакам...
- Важи... прво стави прст... сега стави уште еден... стави една дланка... сега друга...
.... сега бутни ги двете раце внатре...
- Добро, и сега?
- Сега плескај со дланките....
- Не можам.
- Нормално дека не можеш...
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo svetot kinezite izmislile maski robot i sega od sekoja drzava vikaat po nekoja zena da go proveri,prvo vleguva Francuzinkata,se zadrzuva edno 2h,izleguva i veli aaaaaa go biduva,dobar e,posle vleguva Italjankata se zadrzuva 3h,izleguva zadovolna,vleguva Makedonkata ja nema 5h.............sto bidna site se zacudile...........,edno vreme izleguva robotot trcajki,begajki........a Makedonkata po nego i mu veli...........Mrsssssssss be rggggggooooooooooo edna,imas baterii za beganjeeeeeee a nemas za e..nje............
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maz ja prasuva zenata:zeno so sto mi gi peres gakite?
zenata:pa so prasok mazot:drugo drugoooooooo stavas ili zenata:pa stavam,stavam omeknuvac mazot:aaaaaaaaaaaaaaa za toa od den na den se pomek i pomek mi e |
|
Внеси реплика | страница <1234 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |