|
И ние сме тука |
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав и до тебе... meris ... Ние сме тука...
а ти ќе не ...потсетиш..да се сетиме.....
|
|
meris
хумани Регистриран: 04.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle dolga pauza od forumov, eve me mene pak tuka..Pozdrav do Delfin i site ostanati, dokolku me nemaat zaboraveno.. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... .........................
|
|
jasminaiva
хумани Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odmori se malku, nema potreba od tolkav adrenalin. Koj e zainteresiran ke se vkluci i ke doznae a koj ne neka uziva vo toa vo sto e, ili vo toa shto saka,
Golem pozdrav |
|
"Оние што танцуваат можеби им изгледаат луди на оние што не ја разбираат музиката"
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да не зборам и за ИСКОРИСТУВАЊЕ!!!!! На сметка на МАКАТА И НЕСРЕЌАТА на НАС (РОДИТЕЛИТЕ) си градите некоја си кариера!!!!! Социјализмот тоа Ви го дозволуваше, НЕМА ПОВЕЌЕ!!!! Ем кажувате дека не сте стручни и нема во Македонија луге за да го третираат аутизмот, ем се фалите дека собирате пари за проекти со деца со аутизам?!?!? Кој ке ги реализора тие проекти? Нели парите Ви се наменски? Може да заведувате некои прости и необразовани со Вашите идеи! И ова е потврда за корумпираност во образованието. Изменето од lilica - 26.Мај.2010 во 08:24 |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
jasminaiva
хумани Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde odmori malku! ПРИВАТНОС????
|
|
"Оние што танцуваат можеби им изгледаат луди на оние што не ја разбираат музиката"
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама можност за дружење!!! .... ..... ....... .........Се некои Б........И идеи !!!! ...... ..... Јасмина, По новоизгласаниот Закон за дискриминација, ЈА КРШИТЕ нашата ПРИВАТНОС!!!!!Како си замислувате да повикате новинари? |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
jasminaiva
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ве известам дека на 30.05.2010 година Македонското научно
здружение за аутизам (МНЗА) заедно со Ротари клубот „Св. Кирил и
Методиј„ и Елемент ПР агенцијата организираат ликовна работилница за
деца и лица со аутизам на Филозофскиот факултет во Скопје со почеток во
11.00 часот. Ќе биде ова интересна можност да се видат квалитетите за
цртање на децата со аутизам, како и одлична можност за дружење меѓу
децата и родителите. Децата при цртањето ќе имаат помош од ликовни
уметници и дефектолози. Цртежите што ќе бидат нацртани, ќе бидат
врамени како слики и ќе се продаваат на аукција на Ротари клубот.
Средствата што ќе се добијат од оваа аукција ќе бидат наменети
исклучиво за проектни активности за децата со аутизам. Ги покануваме
сите заинтересирани родители, дефектолози, ликовни уметници и новинари
да дојдат на настанот.
Доколку постојат заинтереси за овој настан ве молам да ми пишете. Поздрав Ј |
|
|
|
lilica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во РМ има и друго здружение како вашето. Зошто дефектолозите не се единствени? Неможете да се однесувате така, собирате донации преку веб страната, а ги понижувате своите колеги од периферијата.Еднаш не сте ги посетиле. |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
jasminaiva
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posetete ja nasata nova stranica na koja ke mozete da postavuvate prasanja direktno na defektolozite koi rabotat vo POU D-r Zlatan Sremec od Skopje
So cel da bideme poblisku na site koi imaat potreba od nas: http://www.podajraka.org.mk |
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po pravilo site doagjaat so recepta od d-rot(toa im e dovolno na aptekarite), a na opakovkite od lekovite treba da ima brailovo pismo za slepite.
Sepak ne e losa inicijativata.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво е да се одбележат иницијативи и потези за лицата со посебни потреби. Секоја иницијатива е добродојде во олеснување на животот на семејствата со лица со посебни потреби
Бесплатни легитимации за превоз на лицата со посебни потреби |
|
jasminaiva
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na 28. 11. 2009 g. vo dom na ARM od 11:00 casot predavanje ke odrzi DAN doktor od Turcija. Vlezot e besplaten.
|
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podobro lekarite neka go naucat .... tie trebaat poveke da komuniciraat so gluvonemite pacienti ... aptekarite dovolno na parce hartija da napisat 3x1 posle jadenje i da go pokazat vizuelno na gluvonemiot pacient..... Ama koj moze da gi natera toa lekarite da go storat ??? Siroti aptekari sve ke prifatat samo da ima mir vo kukja...... |
|
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |