|
Како да се победи Мајк Тајсон |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozam vo sekoe vreme, na test po inteligencija...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби некоја ваква риба
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi koga ke imam poveke vreme i koga ke bidam po raspolozena za pisivanje ke probam po slikovito da ti objasnam,a sega zasega ostavam na tvojata fantazija
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blaze tebe se iznasmea , daj nekako uprosti go odgovorov , ova e nekako premnogu komplicirano za mene
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu lesno......koga ke........eden dobar griz.......i svrsena rabota
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажи ја тајната на сВите времиња , ти се молам
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majk Tajson moze da go pobedi samo nekoja od ponezniot pol.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova temava e slicna so ona , kako da ja e*am natasa bekvalac ?
- so hrabrost i svoj poseben stil i dzvezda
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si najdov edna tema zaboravena ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OAA TEMA E: KAKO DA SO SOVLADUVAAT PRECKITE VO ZIVOTO.... SEKOJ OD NAS SE NAODJA VO EDNA SOSTOJBA... I SAKA DA SE NAJDE VO DRUGA SOSTOJBA.... NA PATOT POMEDJU TIE SOSTOJBI IMA PRECKI.... TREBA DA SE VTURNEME DA GI SOVALADAME TIE PRECKI... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ISKRENO DA TI KAZAM ME IMAAT UDRENO PO NOS.... I TAKVO E CUVSTVOTO ..... AMA I JAS IMAM UDRENO PO NOS ... EDEN SKOLKSKI DRUGAR ... SO TOPKA SNEG... DIREKTNO PO NOSOT... MU SE RASTECE .... I PRASUVASE NALUTENO KOJ GO UDRI... NORMALNO NE MU KAZAV.... MU KAZAV PO NEKOLKU GODINI .... I MALKU SE SMEEVME.... OVA POVEKETO SE ODNESUVA NA TOA STO SITE NAS OD STRAV OD NEUSPEH NE SE SPROTIVSTAVUVAME DA GI SMENIME NEKOI RABOTI... POVEKE SE RABOTI NA TOA KAKO DA SE POBEDI TOJ STRAV PA STO KE BIDI NEKA BIDI... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So cela pocit sprema tebe marko a.
Bi sakal da te prasam dali te imaat udreno po nos?
Zasto ova so go kaza ne e bas taka.
Koga ke te fati strav ne e lesno da ripnes........
Koga ke dobies boks vo slucaj na ferska borba edna do dve sek. ne si pri sebe a toa e dolgo vreme vo toj moment i e mnogu strasno epten.
A koga e ja osetis krvta .......toa e mirisot na borbata.
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se pobedi so ....nastojuvanje cesto da se najdes vo taa situacija sto ti go sozdava stravot....toa cesto soocuvanje so toa cuvstvo na slabost,nekontrola vrz sebe...veruvam deka barem delumno ke pridenese da se sovlada toj strav
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |