![]() |
|
Олдтајмери (автомобили некогаш и денес) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Автор | |
Sataniskov ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Има еден исти таков Кадет во Кочани. Мислам само дека е со две врати, и е црвен. Како нов е! :)
|
|
![]() |
|
Sataniskov ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Застава 1300.. the best!!!
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
На право место е постов. Таков кадет во делови мислам дека моментално нема на пазарот, ама на кадет Ц се исти шпиралите. Треба да одговаараат и од старите Аскони и од Манта.
Ваков е трепот назад? Овај е од Ц , со 2 балансштангли и телескопи + федери. Ако е и на твојата ваков - лесно ќе најдиш делови ![]() |
|
![]() |
|
Atanasovski ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми трема помош кажете кај да најдам задни спирали за opel kadett 1.1 b 1972 ? Извинете ако постов не е на право место. Поздрав Изменето од Atanasovski - 09.Јануари.2012 во 16:46 |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Сме заборавиле да ја внесеме легендата VW Minibus
![]() ![]() а и неговиот симпатичен следбеник ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
kolku mnogu go sonuvavme togashnata mlada populacija nsu tt
![]() |
|
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Момции... каква окер фолцика... 1300 мислам беше... се продава во комшилуков. Мноооогу малце возена , бомба е колата. За цена до кај 500 евра ќе ја шитни. Колата е ненормално добра. Ќе одам денојве ако стигнам да ја разгледам ... ако има некој мераклија да вози добра Буба ќе добие инфо...
|
|
![]() |
|
mojot evropski favirit
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Изменето од pajser - 20.Април.2011 во 11:07 |
|
|
|
![]() |
|
e stvarno si zabegam me pretekna so miurata
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Fiat Dino coupe 2000
![]() Љубовта на мојот живот, Lamborghini Miura ![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
жалам што дојде лошо време па не може човек да си ги исполни желбите...навистина жалосно,да не може човек да си купи една буба. ![]() јас не мечтаам по моите стари крнтии..тоа не беше возење,ами пекол,нервози и секирации на кило...остај.... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
CarpathianLord ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Еве некои од моите претходни количиња
VW 1303 S ![]() ![]() VW 1200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VW GOLF I 1.3 ![]() ![]() ![]() VW 1300 1971 (мојата прва кола) :D ![]() Сегашниот убавец го знаете :) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |