IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Цимери
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Цимери

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака Обратен редослед
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 19:46
Жал ми е што не можам да го почувствувам цимерлакот (ама никогаш не е касно нели)
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 19:39
Цимерки или слугинки бараш? Одлучи се
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 07:41
Jas sakam povekje cimerki..ustvari obozavam bar tri cimerki..xeeeeedna ca ciste, edna ke gotve ,edna ke pere
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 23:37
Originally posted by mileg mileg напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Od 1-vi ke imam sto da vi raskazuvam...zosto cimerkata mi e i edna od najdobrite drugarki valjda dobro ke se slozuvame
Монушка а не ли сте правеле заедно палачинки цимерките?Ајде раскажи ми како е кога правите?

Уште не сме правеле Милег, кога ќе правиме, ќе ти кажам
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 23:15
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Od 1-vi ke imam sto da vi raskazuvam...zosto cimerkata mi e i edna od najdobrite drugarki valjda dobro ke se slozuvame
Монушка а не ли сте правеле заедно палачинки цимерките?Ајде раскажи ми како е кога правите?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 23:11
Ух јас кога сум гладна не одговарам за постапките...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 21:02
... vo moe vreme ...studentskiot zivot beshe bash studentski... vo studentskite domovi kluc ne se noseshe so sebe... tuku se ostavashe nad vratata... i taka edna vecer jas si doagam od Veles... baram kluc...nema... tropam... koga sonlivo mi otvora edna devojka shto ne ja poznavam... vleguvam vo soba... site kreveti zafateni... na mojot krevet spie osoba koja ne ja poznavam... prvo pomisliv ja zgreshiv sobata... posle se vrativ vo hodnik protarashkav...i najdov kluc i sloboden krevet...
...atrakcija beshe i so teglite so zimnica... bidejki nemavme frizideri... kesite so teglite gi besevme na nadvoreshnata strana od prozorecot... na reshetkite... eden den gladni od predavanja... zemame kesite so teglite...a tamu... teglite izmieni...i vnatre livce... BLAGODARIME... MNOGU BESHE VKUSNO...

Изменето од mamamd - 23.Септември.2008 во 21:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 16:52
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 14:05
Како го поминувате слободното време со цимерите/цимерките.И нека напише некој што е моментално студентка некоја интересна случка.
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 00:02

Изменето од filmadzijka - 14.Јули.2008 во 13:55
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 00:02
Originally posted by mikeg mikeg напиша:

filmadzike toa se palacinki.Ste se trkale li koj povisoko ke ja frli?I toa e del od cimerskiot zivot.

... a da przish ribanki-krishki leb so jajca co tendzerce FI 10... pa da mora da gi krshish ili motash kako rolat... abe begaj... neznaesh shto e da ti se padne cimerka koja od celokupniot spisok jadenja znae da przi samo krishki i toa vo malo...minijaturno tavce....голема%20насмевка...
Кон врв
mikeg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2008
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 23:51
filmadzike toa se palacinki.Ste se trkale li koj povisoko ke ja frli?I toa e del od cimerskiot zivot.

Изменето од mikeg - 11.Јули.2008 во 23:56
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 20:20
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

панацакес ?

не знам што е тоа   

Правилно παναζακισ-панаѕакис - вид грчки палачинки од леблебиј.брашно полнети со маслинки и павлака кои ги јаделе грчките студенти во студентските домови ширум Атина и Тесалоники во 80-те год.

Изменето од Majkl - 11.Јули.2008 во 21:00
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 19:30

Изменето од filmadzijka - 14.Јули.2008 во 13:54
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.