|
Како понатаму? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ete Natalija, vide, jas uste ne su dokazal oni potvrduvaat.
Danke bacilo za pomosta
|
||
bacilo
Нов член Регистриран: 02.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МОРЕ МОРЕ СВЕ ДОБРИ ПРОГНОЗЕРИ.АЛАЛ ДА ВИ Е!САМО УШЕ ДА ПОГОДОВТЕ ДЕКА СДСМ Е БРОД КОЈ ПОТОНА КАКО ВАС КЕ НЕМАШЕ.А ЗА ТОА ПАРИТЕ ОД ТЕЛЕКОМОТ КОЈ ГИ КРКНА КЕ ГО ПРАШАТЕ ВАШИОТ БАНДИТ ОД ШАРА И ДРУГАРЧЕ НА ПЛАЧКОТО-БУЧКО.ПА ТОЈ ГИ ИЗЕДЕ ПАРИТЕ БРЕ ИНТЕЛ!ШО МИСЛИШ ТИ ЈАС БЕВ ВО ТЕТОВО 2 НЕДЕЛИ ЗА БЕЗ ПАРИ?ЗА БРАНЕ И БУЧКО ДА СЕДАТ ВО ШИРОКАТА КОАЛИЦИЈА ВО 2001?ЕПА НА ЛУГЕ КАКО МЕНЕ СЕ ТРОШЕА ТИЕ ПАРИ,А ОВИЕ ОД ЕСМ КЕ ОДАТ ТАМУ КАДЕ ШО САКА ГАЗДА ГРУЈО А НЕ ТАМУ КАЈ ШО САКАТЕ ВИЕ ОД ОПОЗИЦИЈАТА НА ЧЕЛО СО БУЧКО. |
||
baciloto na bucko
|
||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ck, nema da im uspee ovojpat. Kje letaat kako partali od toa kabinetite.
Kje se obidat nekako da gi krknat parite od ESM kako sto gi izedoa od telekomot ama da ne bide tek togas Orange Revolution.
Sepak ocekuvaj nesto. |
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas sakam besplaten internet be.
pa me odraaaa od telekomunikacii
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more kolku pari odat za internetov site ke go chekamea i vetija....
|
||
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас го чекам бесплатниот интернет.....
|
||
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA NRGMKD. POSLEDNIVE POSTOVI ZVUCAT ODLICNO, PRED SE KULTURNO.
STO BI REKOL ON - "PRED VISTINATA I BOGOVITE MOLCAT"
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема зошто да не го признаеме поразот!!! Тоа е тоа!!! Неизбежна вистина!!! Јас а и другите околу мене не се плачковци, нема што да се буниме!!! Народот си одбра!!! Јас им честитав и пак ако треба ќе честитам!!! Испаднаа подобар противник!!! Фер е да се признае!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво бе NRGMKD, призна пораз, а?
Мислев дека сега тука ќе почнат да летаат предлози, кој што како треба да работи, каде шкрипи, каде треба да се подметне грб, да запниме сите. Вие сте се расплачиле, како деца во градинка кога ќе им речат дека треба да спијат, па едно вика, ме боле мешето, не можам да спијам, друго вика учителке овој ми смета, многу рчи, трето вика, јас сакам кај мама! Дајте малце бидете конструктивни! Малце повеќе! А за да не се плашиме од војни и кризи, треба да се реформира СДБ, а не владата! Само од таму можат да се спречат такви работи. Наместо да апсат Ел Масровци и слични непознати типови, треба да си ја потераат работата, посериозно. Најнова вест е дека разузнувач од Италија, кој помогнал во киднапирање на недолжен човек во Италија, а со тоа и на CIA, е уапсен! |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДОБРО ДА НЕ КРИТИКУВАМЕ ДО ТОЛКУ, ДА ИМ ОСТАВИМЕ 100 ДЕНА ОД ФОРМИРАЊЕТО НА НОВАТА ВЛАДА, БЕЗ ПРИТИСОЦИ, БЕЗ КРИТИКИ, ДА ОСТАВИМЕ ДА ЈА ДОКАЖАТ СВОЈАТА ПОЛИТИЧКА КАМПАЊА!!!! СЕПАК ТОА Е НАЈФЕР И НАЈДЕМОКРАТСКИ НАЧИН!!! А ПОТОА НИЕ КАКО ОПОЗИЦИЈА СМЕ ТУКА ДА КРИТИКУВАМЕ ДОКОЛКУ ГЛЕДАМЕ ДЕКА НЕКОИ РАБОТИ НЕ СЕ КАКО ШТО ТРЕБА!!!! ЗА ДА РАБОТАТ ИМААТ СЕ!!! ДРЖАВАТА Е ПОЛНА СО ПАРИ, ПРОЕКТИ ИМА, ИНВЕСТИЦИИТЕ ИМ СЕ НА ВРАТА САМО ТРЕБА ДА ГИ ПОКАНИМЕ ДА ВЛЕЗАТ!!!! РЕЧИСИ СИТЕ ПРИВАТИЗИРАНИ ФИРМИ РАБОТАТ!!! ГИ ИМААТ СИТЕ УСЛОВИ ЗА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ И НАТО!!!! НЕКА ИМ Е СО СРЕЌА, И ДА РАБОТАТ ЗА ДОБРОТО НА ОВОЈ НАРОД И ОВАА ДРЖАВА!!! СРЕЌНО
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imase edno dete i mnogu dosadno ko ke mu bese pe me parsuvase : sefe , sefe sto da pravam , i jas normalno i plus ova vo kontekst na temava , na deteto mu vikav ajde sine sega dva prsta v gaz i zikinoto (oro ) hahahahahhah
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не Интел... Јас не очекувам ама баш ич ништо... Ич ништо душо.... Можеби очекувам поделба, војна криза, кај и да е следи.. така да не очекувам ништо..
|
||
|
||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh, Natalija Natalija, ocekuvs od dokazani lopovi da mislat na narodot.
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам што да кажам навистина.. Според мене би биле паметни сдсм наместо што собираа и полнеа државни каси вракаа долгови кои пред 4 години беа во де*ел минус од предходниците, сега да ги испразнат како што предходните им направија па да видат дали е лесно со минус милијарди дали се работи и рани народ..
Нека мислат правилно и нека мислат на народ а не на свој џеп зашто лошо ни се пишува.. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |