IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ве привлекува истиот пол?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ве привлекува истиот пол?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 15>
Автор
Порака Обратен редослед
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 19:23
најмногу на цел свет црвенеење
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 20:29
Originally posted by SiReNaTa SiReNaTa напиша:

Originally posted by paris25 paris25 напиша:

vo posledno vreme pocna da me  privlekuvatплазењегазење%20од%20смеењеama zenski sto se ponasat kako maski плазењегазење%20од%20смеење

ti ke pocnesh ushte malce mashki da sakash
da maski kako tebe sto sakat zenski газење%20од%20смеењеплазењебакнеж

nemoj da ti najdam nekoj da ti go bapne hehehhe, ke sakash posle stvarno mazi

изненадувањеизненадувањеизненадување
auuu i takvi li ima голема%20насмевка

Изменето од paris25 - 28.Декември.2008 во 20:31
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 11:51

vo posledno vreme pocna da me  privlekuvatплазењегазење%20од%20смеењеama zenski sto se ponasat kako maski плазењегазење%20од%20смеење

da maski kako tebe sto sakat zenski газење%20од%20смеењеплазењебакнеж

nemoj da ti najdam nekoj da ti go bapne hehehhe, ke sakash posle stvarno mazi
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 12:59
do 5 santimetri

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 16:29

da maski kako tebe sto sakat zenski
газење%20од%20смеењеплазењебакнеж
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 19:41

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 17:00
vo posledno vreme pocna da me  privlekuvatплазењегазење%20од%20смеење
ama zenski sto se ponasat kako maski плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
monitor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Декември.2008
Поени: 97
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај monitor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:16
СЕКСУАЛНО НЕ, А ПОИНАКУ ДА.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 08:28
Kako be moze da me privlece ramna daska so sajka na sredina ?
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 14:00
Ne sum jas za tuka,definitivno ne sum....
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 13:58
Originally posted by igi 3 igi 3 напиша:

Jas ne sum toj sto sudam nedo gospod bog sudi. Tocno e deka nie ne sme tie sto treba sa sudat i osuduvaat,a zatoa sme tuka da kazuvame sto e pravo a sto e krivo!!!

Репликава ти е крш, брат! Човека да кажувал што е право - а господа да судел. Од кај тоа право? Ова ти озбилно или маваш на зезенција?

Kako prvo toa e bolest a za bolen covek treba da se bara lek,a ako ne saka nekoj da priznae deka e bolen neka gi poslusa prijatelite i neka se leci.

Да не се повторуваме, не си компетентен да кажеш дали е здраво или не. A за да не се резилиш, припрочитај си прво и информирај се. За разлика од твојата некомпетенстност, високо квалификувани и компетенетни лица, експерти и стручњаци во своите области од СЗО и АПА, одамна ја имаат тргнато хомосексуалноста од листата на болести намигнување.
За старт почни со Вики, колку да добиеш општи познавања, а ако те интересира можеш слободно да си гуглаш и да научиш повеќе.

Homosexuality and psychology ~From Wikipedia, the free encyclopedia
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 08:00

Jas ne sum toj sto sudam nedo gospod bog sudi. Tocno e deka nie ne sme tie sto treba sa sudat i osuduvaat,a zatoa sme tuka da kazuvame sto e pravo a sto e krivo!!! Mozebi nekoj ke razmisli za ova se razbira ako ima iskriveno gledanje na nekoi raboti.Za toa sto kako i koi se neka ni e na pomos gorniot akoimame takvo ne zdravo semejstvo. Kako prvo toa e bolest a za bolen covek treba da se bara lek,a ako ne saka nekoj da priznae deka e bolen neka gi poslusa prijatelite i neka se leci.Ova mene mi lici kako ona so muvata na kapata ..
Nema nikakva muva i ti posakuvam se sto kazuvas cinicno i bezobrazno da ti se vrati,da si osetis na sopstvena koza pa moze ke te sretneme tebe so nekoja "MUVA" tuka na forumov
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 03:36

Не викам дека хомо-ориентираните не се добри личности.......но мене искрено ми се блуе од помислата како водат љубов........
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 18:51
Jas ne sum toj sto sudam nedo gospod bog sudi. Tocno e deka nie ne sme tie sto treba sa sudat i osuduvaat,a zatoa sme tuka da kazuvame sto e pravo a sto e krivo!!! Mozebi nekoj ke razmisli za ova se razbira ako ima iskriveno gledanje na nekoi raboti.Za toa sto kako i koi se neka ni e na pomos gorniot akoimame takvo ne zdravo semejstvo. Kako prvo toa e bolest a za bolen covek treba da se bara lek,a ako ne saka nekoj da priznae deka e bolen neka gi poslusa prijatelite i neka se leci.Ova mene mi lici kako ona so muvata na kapata ..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.