|
Енергија |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi ja pogodivte temata...
pokraj ostanatite energii... ima potencijalna i kinetichka energija ... onoj covek koj ima samo potencijalna energija ... kako voopsto i da ja nema... - toa e isto kako edno kamche da stoi na vrvot na nekoja zgrada... - toa kamche ima potencijalna energija na nekogo da mu ja dupni glavata ... i tolku ... se dodeka stoi tamo... - no dokolku toa kamche trgni nadolu.... potencijalnata energija ke ja pretvori vo kinetichka i tesko na toj sto e dolu drugo imame vrska pomedju magnetizmot i elektrikata... ako provodnik go setama vamo - tamo niz magnetno pole ke dobieme struja... t.e. elektricna energija ako niz provodnik pustime struja ... a se naodja vo magnetno pole... ke pochni da se dvizi ... vampte - tamte... imame bio-energija .... koga ke se sretnat masko i zensko .... bio energijata se sobira... 1/2 + 1/2 = 1 celo |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Biotix
Нов член Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Plamenko ne treskaj Objasni A dali moze da se menuva vidot na energijata? eve frikov moze http://www.youtube.com/watch?v=8u2jojj05eI |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da ja nemase nemase da imame forum:) |
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас верувам во енергија
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veruvam vo energija ama temava ne e mnogu posetena
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa treba da imas zelba za da ja preneses pzotivnata energija, ne samo da mislis deka ja prenesuvas.....treba pred se da bides priroden, smiren....na toj nacin celata pozitivna energija izleguva od tebe a istovremeno i ti ja cuvstvuvas.....:)
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
можеш ли да ја препознаеш природата на твојата негативна енергија?
причините? ако нив ги препознаеш еден чекор поблиску си до решението....
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со тоа што ќе се потрудиш со правилно рамномерно дишење да ја исфрлиш негативната и да собираш позитивна.. сакаш тоа направи го на отворен простор сакаш во соба сам.. Зимај свеж ваздух полн позитива испушти негатива и визија со црн дим.. не дозволувај лугето околу те*е со моабети да тропаат глупости и да те полнат со негатива и чувај ја шпозитивата и давај ја што повеке во прострот таква и ке ти се врати
|
||
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok Delfince fala mnogu, te cekam btw - SE E ENERGIJA , a energijata sekoj ja cuvstvuva razlicno i sekoj si ima svoe (razlicno) objasnuvanje za nea.....nikoj ne moze da dade tocna definicija za energija |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa nisto...ke ti izbega sega niz vrata srekata.....jas sum resila malku da procitam nesto za energijava poveke pa ke ti kazam... |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e,moeto ne e lesno da se premesti!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i moeto ogledalo gleda taka i ke go premestam....
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,ja imam skoro 2m2 ogledalo,shto gleda kon vlezot,.,............i shto da pravam sega,.........da go skrsham?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бидејки те интересира.....не ја ,,одзема,, енергијата..........човекот кога спие се ,,се отвара,, и се ,, празни,, од во него насобраната негативна енергија ( стрес ,нервози ...... )...........празнејки се ,,лошата енергија,, од огледалото може да се рефлектира и да ,,му се врати,, зошто размената е двонасочна ....,,се празни и се полни со свежа енергија,, .....ова е еден момент од нешто што се вика екстрасензорика |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |