|
Потрага по скриено богатство |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
stojan12345
Нов член Регистриран: 15.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonija e naj bogata zemja ke se uverite koga ke se otkrie pozemni ot grad so mnogu bogastva i kristalio grad e vo Makedonija Grobot na Aleksandar Makedoski verujte ke im dokaseme na site sakajte ja Makedonija sosto i ona ve saka verujte mnogu e macna ot site strani zatova ne ja zaboravajte treba uvek vo misli da ni je i taka samo ke ni Pomogne samo Makedonija ke ni pomogne nikoj druk verujte sto vi kasuvam i ne zaboravite deka site ve sakam samo zavas ke stanam i ke dokasam deka sum ALEKSANDAR MAKEDONSI
|
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас познавам едно богатство.Вредноста му е непроценлива.Само мислам тешко луѓе го наоѓаат....
|
|
goran98
Нов член Регистриран: 07.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo ako ima nekoj aparat so skener neka me kontaktira imame dobri mesta so znaci ama nemame resenie za vlez pozzz
|
|
dapez
Нов член Регистриран: 16.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене ме интересира постирав во многу форуми за тоа дали некој знае за белезите ама изгледа ништо
Знам само за крстовите во камењата дека го означуваат патото до богатството и ништо повеќе Па ако некој знае нешто повеке за знаците нека каже Очекувамее |
|
sky
Нов член Регистриран: 31.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво!
Јас сум нов во форумот. Ме интересира дали имате некои сознанија за белезите во камењата и нивното значење. Ако имате нешто исконтактирајте ме! Поздрав |
|
strumica1953
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO TE INTERESIRA ZA TOA
|
|
strumica1953
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo dule, me zainteresira za tie sposobnosti sto gi kazuvas deka ima moznosti da se zemaat nekoi raboti sto ne moze da se zeme. mene mnogu me interesira toa i bi sakal da kontaktirame i podiskutirame okolu toa.se nadevam deka ke najdeme zaednicki jazik i ke zavrsime blagotodna rabota i ke bideme site blagosloveni.eve ti go mojot tel.broj.pa javi se za kontakt 070-374-652 ili 078-486-077.pozdrav
|
|
dule3
Нов член Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za prokolnati ili za bilo kakvi drugi so ne se davat i slicno garantiram i so garancija gi vadam.
Filipmk kako da stapime vo kontak mi treba tvoja pomos so aparative |
|
STRATUS
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obrati se vo micei international..imas odlicni detektori ..pozdrav...
|
|
marjan_ninja
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
s
|
|
marjan_ninja
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
filip veke te dodadov na msn prifatime i ke zboruvame za toa sto treba pozz
|
|
Filipmk
Нов член Регистриран: 15.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marjan ti pisav privatna poraka, procitaj ja i pisi
|
|
teonnah
Нов член Регистриран: 19.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во с.д.Србци селаните открија тунел но се плашат да влезат во него ,најстариот жител на селото мисли дека тоа е база од владеењето на Турците во Македонија.Каде можам да пријавам за ова за да се започни истражување?
|
|
Filipmk
Нов член Регистриран: 15.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozeme da iskontaktirame na mail najprvo pisi koj ti e emailot
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |