|
СО КОМЕНТАР , задолжително !? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересни видувања и презентација на нивни искуства , раскажани од еден новинар од нашиот северен сосед Србија. Видеото е предолго (за мој вкус) , АМА во него има некои описи на настани веќе видени (и) кај нас... |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Blaf
Нов член Регистриран: 01.Септември.2015 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избори на 5 јуни? И тоа поддржани од пратеничка во парламентот на оние што не урамија и обадинтерија, и во чиј интерес е дестабилизација на Македонија. Па нели со сесрдна поддршка од ГДОМ, фантомите и мртовците во избирачкиот список дпмне победи на изборите од 24 април?
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дестабилизацијата е во интерес на сите, освен на Македонцитепс АКО (...и само ако) оваа АКСИОМА погоре кажана е ТОЧНА , ТОГАШ ајде да (ги) „видиме„ КОИ (НЕ) се Македонци ОВДЕ!?. Поинаку опишани како .... шаш`рдисаните де!?. псс Македонците сепак се пре-паметни , за да не можат веднаш да (го) „прочитаат„ сценариото на чичко-ни Бејли и неговиот ордонанс латвијски и амбасадор европски овде. Или...литвански беше!?. Нејсе.... |
|
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во целата оваа прикаска фалат многу имиња на бизнисмени, мафијаши,конкубини,црковни лица и др,кои го плачкосуваа народот и уште тоа го прават,меѓутоа многу лукаво две имиња никој не ги споменува и ги нема никогаш на ниедна листа.Тоа се Борко Станоевски,екс гувернер кој украде милиони и си отвори компанија на Малта,а другиот Томе Неновски,сегашен професор кој беше заменик гувернер и десна рака на овој првиот во време кога се изврши милионски смислен грабеж преку пирамидалните штедилници.
Но тоа не е толку битно колку тоа што луѓе внатре од дпмнето посочуваат дека некои од врвот имаат плодна соработка со овие двајца односно со нивните семејства Вие патриотите од дпмне не ги побаравте некогаш овие две имиња бидејки се од поранешната клапа ,или пак некој од вашите шевчина кој ги користи за трансвер на пари и отварање на оф-шор компании ви наложија да не поставувате такви сензитивни прашања ??? |
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избори во Македонија на 5 јуни - единствен демократски стандард за доаѓање на властИзменето од novace - 03.Мај.2016 во 16:55 |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ХРВАТСКАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА ОСТРО ИМ ОДГОВОРИ Колинда до амбасадорите:Не се мешајте во слободата на медиумите!http://vecer.mk/balkan/kolinda-do-ambasadorite-ne-smeete-i-ne-mozhete-da-se-meshate-vo-nash*te-vnatreshni-raboti
Изменето од novace - 17.Април.2016 во 09:32 |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака после ручек,може да речам жута штампа и на англиски е иста.
Со тоа што да не барам пак сега линкот...После доручек видов. Во шеесетите прстенот на палец бил свингерски заштитен знак у тоа Америките. |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
апна ли нешто?
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje chekam da doruchkuvash...
|
|
едно е - не се две
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како бре за Јанкуловска да се немало ни една тема.
Може и јас не пребарав убаво...Неважно. Бааѓи се дистанцирав од циркусов,но ете деновиве ја видов со она интервју.Некој ја имаше постирано, пуштив минута-две и исклучив.Она што во тие неколку минути ми падна во очи е прстенот на Јанкуловска ставен на палецот. И ми текнува една другарка во загреана состојба како страствено објаснуваше кое е значењето на прстенот на палецот. Барав низ нетов на македонски па српски и скоро да нема многу информации.Но има нешто опако у тоа.А не сум доручкуван за да се впуштам и во потрага на англиски. Накратко...Статус,слобода,моќ,сексуална ориентација. |
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш ме интересира за кого и колу пати сум гласал... У ствари јасно ми е за кого, само не знам колку пати.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |